Thuis in techniek

Voor jou liggen de banen misschien wel voor het oprapen. Maar waar moet je beginnen? Het is verstandig om je goed te oriënteren als je toe bent aan een nieuwe baan. Connect is van huis uit specialist in de techniek en helpen je met deze keuzes. Wij begrijpen jouw vak en kennen een groot aantal mooie bedrijven. Samen kijken wat het beste bij jou past. Wat is jouw specialisatie?

Vacatures en carrière in assemblage en machinebouw

Gaat het om het assembleren van landbouwvoertuigen in een productielijn of het compleet zelfstandig opbouwen van een verpakkingsmachine voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij hebben aansprekende opdrachtgevers en kennen jouw werk. Onze consultants zijn voor jouw carrière de juiste sparringpartner en hebben uitdagende jobs, bijvoorbeeld als:

  • Prototype engineer
  • Machinebouwer
  • Assemblage monteur

Vacatures en carrière in de metaalsector

Ben jij ijzersterk in metaal? Dan hebben wij je wat te bieden! Wij helpen je met het vinden van het juiste bedrijf. Wij snappen dat je als CNC programmeur niks te zoeken hebt in een oude werkplaats. Maar ook wat het verschil is tussen MIG, MAG, TIG en elektrode. Wel zo handig, als je een goede lasser bent. 

Als geen ander weten we hoe verschillend de bedrijven zijn in de metaal. Daarom kijken we verder dan je beroep en kijken we ook waar je als persoon het beste past.

Persoonlijk contact is nog plezieriger

Enthousiast geworden over de mogelijkheden binnen Connect of heb je nog een brandende vraag? Praat eens verder met één van onze persoonlijke adviseurs of stuur een WhatsApp'je.