Vakkundige zzp'ers binnen de installatietechniek

Omgeving: Zuid Holland

Bent u op zoek naar ervaren en betrouwbare ZZP'ers in de installatietechniek? Bij Connect Business begrijpen we hoe belangrijk het is om gekwalificeerde professionals te vinden voor uw projecten. Of u nu een CV-monteur, elektromonteur of loodgieter nodig heeft, wij hebben de juiste mensen voor u. Ons uitgebreide netwerk van ZZP'ers is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat u altijd de beste kwaliteit en service ontvangt, zo hebben wij 7000+ ZZP'ers in onze portefeuille en 200+ ZZP'ers per direct beschikbaar. Ontdek hoe wij u kunnen helpen uw projecten soepel en efficiënt te laten verlopen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de voordelen van werken met Connect Business.

Voordelen

Waarom kiezen voor Connect Business?

Bij Connect Business begrijpen we dat het vinden van de juiste ZZP'ers voor uw projecten cruciaal is voor succes. Dankzij onze persoonlijke benadering en snelle werkwijze kunnen we vaak binnen een dag de perfecte match vinden. Bovendien ontzorgen we u volledig op het gebied van compliance en administratie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de wet DBA. Met Connect Business kunt u rekenen op betrouwbare en efficiënte ondersteuning voor al uw projecten.


Waarom opdrachtgevers voor Connect Business kiezen:

 • 30 jaar ervaring in de technische sector;
 • Compliance: volledige controle wet DBA 
 • Zorgvuldig geselecteerde en gescreende ZZP'ers;
 • 7000+ zzp'ers in portefeuille;
 • Korte- en lange termijn projecten;
 • Transparante communicatie.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem direct contact op!

Onze aanpak

Hoe wij onze talenten vinden

Bij Connect Business hanteren we een persoonlijke en zorgvuldige aanpak om de beste ZZP'ers voor uw projecten te vinden. We starten met een grondige intake om uw specifieke behoeften te begrijpen. Vervolgens zoeken we in ons uitgebreide netwerk naar ervaren en gekwalificeerde professionals. Onze ZZP'ers worden streng gescreend op de juiste certificeringen en technische vaardigheden. Door middel van persoonlijke gesprekken zorgen we ervoor dat elke ZZP'er ook perfect past binnen uw bedrijfscultuur. Dankzij onze snelle en efficiënte werkwijze kunnen we vaak binnen een dag de juiste match leveren.

Stappen:
 1. Intakegesprek: We bespreken uw behoeften en vereisten;
 2. Selectie: We gaan op zoek naar de juiste ZZP'er(s) voor uw opdracht;
 3. Screening:  ZZP'ers compliance, certificeringen en vaardigheden;
 4. Match: Snelle terugkoppeling voor uw aanvraag.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

  Onze ZZP'ers

  200+ ZZP'ers per direct beschikbaar:

  CV-monteurs
  Elektromonteurs
  Loodgieters
  Anders?

  Lees wat opdrachtgevers over ons zeggen

  ⭐⭐⭐⭐⭐


  .

  Vrijblijvend adviesgesprek?

  Geïnteresseerd in onze diensten of benieuwd naar de werkwijze van Connect? Een persoonlijk adviesgesprek opent deuren naar nieuwe mogelijkheden voor jou en je bedrijf. Ontdek samen met ons wat we voor jou kunnen betekenen.