Algemene voorwaarden

En Mijn Connect

Deze website is samengesteld en wordt beheerd door Connect B.V.. Deze website biedt de mogelijkheid om je in te schrijven, opdrachtgevers te vinden, vacatures aan te melden, kandidaten voor werk te vinden, uren te registreren en accorderen en om gegevens naar Connect te zenden.

Voor het gebruik van de website en Mijn Connect gelden deze algemene voorwaarden. Bij het bezoeken en het al dan niet gebruik maken van deze website of Mijn Connect stemt de bezoeker in met deze algemene voorwaarden.

Gebruikersnaam en wachtwoord
Voor het gebruik van Mijn Connect is een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Het gebruik hiervan is strikt persoonlijk. De gebruikersnaam en het wachtwoord mogen niet aan derden worden doorgegeven. Bewaar jouw wachtwoord zorgvuldig. Indien je vermoedt dat derden jouw wachtwoord kennen, wijzig het dan direct. Connect bewaart jouw gegevens, zodat je deze later opnieuw kunt gebruiken. Wanneer je een gebruikersnaam en wachtwoord hebt aangemaakt, ontvang je hiervan een bevestiging via e-mail op het e-mailadres dat je hebt ingevuld.

Privacy
Onze privacy policy is van toepassing voor het privacy statement.

Connect is nimmer aansprakelijk voor eventuele schade, voortvloeiend uit gebruik van door jou verstrekte gegevens door derden.