Betaalgarantie

Wat houdt dit in?

Qua betaling en betalingstermijn heeft de zzp'er in de bouw en techniek het al jaren moeilijk. Juist daarom heeft Connect de 'betaalgarantie voor zzp'ers' ontwikkeld.

Het werkt als volgt:
Connect checkt of jouw opdrachtgever kredietwaardig is. Als dit het geval is kun je voor een betaalservice van 80% of 100% kiezen. Dit bedrag krijg je, na het inleveren van de urenstaat, binnen 5 werkdagen op jouw rekening overgemaakt. Kies je voor 80%, dan ontvang je de overige 20% als wij dit hebben kunnen incasseren van de opdrachtgever.

Projecten via Connect ZZP

Bemiddeling

"Privé doe ik het liefst alles zelf, maar zakelijk schakel ik graag Connect ZZP in. Administratie, verzekeringen en zelfs mijn debiteurenbeheer. Alles geregeld via Connect. Ik kan me volledig richten op mijn vak en heb meer tijd voor mijn gezin. De opdrachten regel ik soms zelf, maar meestal krijg ik ze via het netwerk van Connect".

Arjan Blokker
eigenaar van Blokker Werktuigbouw
...en heeft ook nog tijd voor zijn gezin :)
 

Persoonlijk geïnformeerd worden?

Veel zzp'ers hebben in de afgelopen 10 jaar gekozen voor een betaalservice bij Connect ZZP. Niet alleen de continuïteit van betaling, maar ook de snelheid waarin dat gebeurt, is belangrijk voor zzp'ers. Betaaltermijnen van 30, 60 en soms 90 dagen zijn tegenwoordig zelfs voor zzp'ers niet ondenkbaar. Ontdek daarom wat jouw mogelijkheden zijn en neem contact op met één van onze zaakwaarnemers.