Arbeidsvoorwaarden

Hoe wordt mijn salaris bepaald? Op welke secundaire arbeidsvoorwaarden heb ik recht op en hoe zit het met scholing? Deze en andere vragen worden beantwoord op deze pagina. 

Connect heeft zaken goed geregeld en voldoet aan alle eisen voor een bemiddelingsbureau. Zo zijn we lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en hebben we een VCU- en NEN 4400-1-certificering. 

CAO
Als medewerker van Connect val je onder de cao voor uitzendkrachten. Kijk op de downloadpagina om een exemplaar te downloaden. De belangrijkste zaken voor jou zijn:

  • Het loonverhoudingsvoorschrift. Dit houdt in dat je minimaal recht hebt op het loon dat aan vaste werknemers van de opdrachtgever wordt betaald. Is er bij de opdrachtgever een cao van toepassing, dan gelden de regels omtrent het loon, de vergoedingen en de loonstijgingen van die cao.
  • De verschillende fases (fase 1 t/m fase 4). Je begint altijd in fase 1 en kan uiteindelijk in fase 4 terecht komen. Elke fase kent zijn eigenschappen. Hoe verder je in de fases zit, hoe meer rechten je hebt. Lees er meer over in artikel 12 van de cao. 
  • Het pensioen waar je recht op hebt ontvang je vanaf fase 2 (na 26 gewerkte weken). Voor die tijd adviseren we je om zelf wat aan de kant te zetten. 

Betaling
Connect verwerkt elke maandag de uren van de week daarvoor. Als medewerker van Connect ben je zelf verantwoordelijk voor het doorsturen van de uren. De uren dienen uiteraard akkoord (ondertekening) bevonden te worden door de opdrachtgever alvorens je ze (uitbesteed) opstuurt. In de regel staat jouw salaris op dinsdag op je rekening. 

Scholing
Connect vindt jouw groei belangrijk. Als dit is door middel van scholing, helpen we je daar graag bij. Certificaten die je op korte termijn moet halen zijn vaak snel geregeld. Connect is een Kenteq erkend leerbedrijf en ook voor lange-termijnplannen zijn mogelijkheden. Jouw consultant nodigt je graag uit op onze vestiging om dit met je door te nemen. 

Meer informatie? Caroline Meijer, directeur088 235 26 90
Stel een vraag