Uitdagende vacatures en kansen bij Connect

De arbeidsmarkt is dynamisch en biedt talloze uitdagingen, vooral voor specialisten in de techniek. Connect streeft naar groei en expansie op alle fronten, en daarom zijn we op zoek naar ondernemende intercedenten en consultants die klaar zijn voor deze uitdaging. Jouw rol binnen Connect is divers: van sales en inkoop tot planning, juridische kwesties, administratie en marketing. Centraal staat echter altijd de connectie tussen ‘Mens en werk’ – elke bemiddeling en klantvraag is uniek en vereist jouw persoonlijke touch.


Onze actuele interne vacatures

Consultant

Bij Connect kun je groeien als consultant binnen Connect people, waar je kandidaten begeleidt naar de ideale baan, rekening houdend met zowel de harde als de zachte criteria. Of word consultant bij Connect ZZP, waar je de brug vormt tussen ondernemende ZZP'ers en opdrachtgevers, altijd met een zakelijke insteek en persoonlijke benadering.

Maak kennis met je toekomstige collega's

Wij zijn continue bezig met het versterken van ons team met collega die onze visie en stijl delen. Wordt jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct op een van onze openstaande vacatures.