Jouw bemiddelingspartner

Bij Connect begrijpen we de unieke uitdagingen van het vinden van het juiste talent binnen diverse sectoren. Als compleet bemiddelingsbureau zijn we toegewijd aan het bieden van oplossingen op maat voor onze opdrachtgevers, ongeacht de industrie. Van techniek tot administratie en van IT tot bouw, wij hebben de expertise en het netwerk om je te voorzien van topkandidaten. Ons dienstenaanbod is veelzijdig: van werving en selectie voor vaste posities, tot flexibele bemiddeling en de inzet van zelfstandige professionals (ZZP). Onze focus ligt op het creëren van de perfecte match tussen 'Mens en werk', met als doel een succesvolle en langdurige samenwerking. Hoe kunnen we jouw organisatie versterken?

Vaste- en tijdelijke bemiddeling

Wij connecten jou met professionals, ideaal voor jouw unieke behoeften. Met onze technische expertise, die we de afgelopen jaren aanzienlijk hebben uitgebreid, ons uitgebreide netwerk, gecertificeerde werkwijzen en 25+ jaar ervaring, leggen we de basis voor succesvolle partnerships. Ontdek onze persoonlijke benadering die door zowel opdrachtgevers als kandidaten wordt gewaardeerd. Neem direct contact op en ontdek hoe we samen succes kunnen behalen.

Ontmoet onze specialisten

Onze zorgvuldig geselecteerde talenten staan klaar om jouw team te versterken. Elk van hen is persoonlijk gesproken door onze consultants om ervoor te zorgen dat hun vaardigheden en ervaring jouw organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen. Bekijk hun profielen en ontdek wat ze voor jouw kunnen betekenen!

ZZP bemiddeling

Voor elk bedrijf is een match met de juiste expert cruciaal, ook als dit een ZZP'er betreft. Dat is precies waar Connect business uitblinkt. Wij staan ZZP'ers bij in hun zelfstandig ondernemerschap, zodat zij zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn. Dankzij ons grote netwerk en persoonlijke benadering vinden we steeds weer de perfecte ZZP'er voor al jouw projecten. Onze efficiënte backoffice en geavanceerde tools zorgen voor een soepele ervaring van begin tot eind:
 • Selectie van ZZP'ers
 • digitale urenregistratie
 • compliance per project
 • gestandaardiseerde facturatie
 • Eigen portaal
Benieuwd naar onze aanpak?


Hoe wij onze talenten vinden

Met de werkloosheid in Nederland op een historisch laagtepunt, is innovatie in werving essentieel. Een simpele vacatureplaatsing is niet langer toereikend. Bij Connect gaan we verder, door creatieve en effectieve strategieën in te zetten om top talenten te vinden. Een persoonlijke benadering staat centraal in onze aanpak, want wij geloven in het bouwen van relaties. Ontdek hoe Connect (door middel van maatwerkoplossingen en een diepgaand begrip van de markt) de meest geschikte kandidaten voor uw organisatie identificeert.

 • Een open bedrijfsdag voor technisch talent.
 • Online wervingscampagnes
 • Uitgebreid kandidatenbestand.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!
  "Dankzij de 'werken bij TCR website' hebben we een mooie en herkenbare plek om talent aan te trekken. Connect heeft onze wensen goed vertaald naar beeld en tekst dat bij ons bedrijf past.

  www.vacaturesbijtcr.nl
  Christiénne van Gelder (HR Manager) TCR Nederland

  Blijf op de hoogte met Connect

  Vrijblijvend adviesgesprek?

  Geïnteresseerd in onze diensten of benieuwd naar de werkwijze van Connect? Een persoonlijk adviesgesprek opent deuren naar nieuwe mogelijkheden voor jou en je bedrijf. Ontdek samen met ons wat we voor jou kunnen betekenen.