Sponsoring

Connect hecht veel waarde aan het ondersteunen van niet gesubsidieerde doelgroepen zoals sport en maatschappelijke instellingen. Dit is de reden om een aantal specifieke instellingen te ondersteunen die passen bij de filosofie van Connect. 

Alied Youth Empowerment - Gered Gereedschap

Mensen staan voorop bij Connect. In ons dagelijks werk zien wij dat ambitieuze medewerkers en zzp'ers in Nederland kansen krijgen om dromen te verwezenlijken. Helaas hebben niet alle talentvolle mensen in de wereld gelijke kansen, laat staan op succes. Door gebrek aan werkgelegenheid en de beperkte opleiding, lukt het de meeste jongeren in Oeganda niet om aan een baan te komen. De Alied Youth Empowerment organisatie wil deze jongeren helpen door ze een gedegen opleiding tot vakman te geven. Ze bieden diverse opleidingen, van houtbewerker tot kleermaker. Door het gebrek aan goed gereedschap, is het op dit moment onmogelijk om de kwaliteit praktijkonderwijs te geven die ze zouden willen.

Wij steunen AYE, zodat zij gereedschappen kunnen aanschaffen en zo in staat zijn om beter onderwijs te leveren. Het verbetert de kans op succes voor de jongeren want iedereen heeft het recht op een zelfredzame toekomst. 


Sport Vereniging HuizenSport en Connect zijn nauw verbonden. (Top)sporters willen ook succesvol zijn in wat ze doen en streven er altijd naar beter te worden. Naast talent, inzet en discipline, is techniek bij sporten een belangrijk onderdeel. Connect sponsort al voor langere tijd SV Huizen. Vanaf 2008 doen we dit als hoofdsponsor. 
Connect Roké Sidecar RacingteamConnect staat voor alles wat techniek ademt en houdt, net als veel techneuten van mooie auto's en motoren. Connect sponsort samen met Roké Motors een eigen raceteam in de zijspanklasse. In 2013 en 2014 zijn onze coureurs Nederlands kampioen geworden en inmiddels behoren zij tot de top van de Benelux. Check de site voor meer info. 
Overige SponsoringNaast SV Huizen en het raceteam sponsort Connect ook nog een aantal andere verenigingen. Zo sponsoren wij SV Geinoord in Nieuwegein en Amsterdamse Renners Club Ulysses. Zijn er vragen en/of opmerkingen ten aanzien van ons sponsorbeleid? Neem contact op met Alvaro van der Valk.