Sponsoring

Connect hecht veel waarde aan het ondersteunen van niet gesubsidieerde doelgroepen zoals sport en maatschappelijke instellingen. Dit is de reden om een aantal specifieke instellingen te ondersteunen die passen bij de filosofie van Connect. 

Milan Merckelbagh

Connect Milan Merckelbach Connect staat voor alles wat techniek ademt en houdt, net als veel techneuten van mooie auto's en motoren.

 In 2018 hebben we ons sponsorschap uitgebreid van een jonge rijder in de motorsport: Milan Merckelbagh rijdt dit aar in   de klasse Supersport 300 in de IDM, een Duits kampioenschap dat ook races heeft in Nederland en België.

 We hopen dat Milan het goed blijft doen en wensen hem namens het hele team succes!


Sport Vereniging HuizenSport en Connect zijn nauw verbonden. (Top)sporters willen ook succesvol zijn in wat ze doen en streven er altijd naar beter te worden. Naast talent, inzet en discipline, is techniek bij sporten een belangrijk onderdeel. Connect sponsort al voor langere tijd SV Huizen. Vanaf 2008 doen we dit als hoofdsponsor. 
Gered Gereedschap

Mensen staan voorop bij Connect. In ons dagelijks werk zien wij dat ambitieuze medewerkers en zzp'ers in Nederland kansen krijgen om dromen te verwezenlijken. Helaas hebben niet alle talentvolle mensen in de wereld gelijke kansen, laat staan op succes. Door gebrek aan werkgelegenheid en de beperkte opleiding, lukt het de meeste jongeren in Oeganda niet om aan een baan te komen. De Alied Youth Empowerment organisatie wil deze jongeren helpen door ze een gedegen opleiding tot vakman te geven. Wij steunen AYE, zodat zij gereedschappen kunnen aanschaffen en zo in staat zijn om beter onderwijs te leveren. 

Overige SponsoringNaast SV Huizen en het raceteam sponsort Connect ook nog een aantal andere verenigingen. Zo sponsoren wij o.a. SV Geinoord in Nieuwegein. Zijn er vragen en/of opmerkingen ten aanzien van ons sponsorbeleid? Neem contact op met Alvaro van der Valk.