Bedrijfsprofiel

Connect Uitzendbureau is een technisch bemiddelingsbureau dat al decennia actief is op de Nederlandse arbeidsmarkt. Wij zijn er voor elke organisatie met technisch personeel of zzp'ers.

Ons klantenbestand is erg divers en bestaat voor een groot gedeelte uit midden- en kleinbedrijven, maar ook uit multinationals en overheidsinstellingen. Wij bemiddelen in de uitvoeringen en engineering op elk niveau.

Connect is een totaalleverancier en adviseert bij elke situatie over de beste oplossing. Onze organisatie is opgesplitst in twee bedrijven: Connect ZZP Service B.V. en Connect B.V. met elk een eigen dienstenpakket. 
Toen en nuConnect Uitzendbureau is in 1992 opgericht door Marc Meijer en begon als technisch uitzendbureau in een klein winkelpand in de Rijnstraat (Amsterdam). Inmiddels is er veel veranderd in de markt en ook binnen Connect Uitzendbureau. Er werken meer mensen en we hebben een groot vestigingennetwerk, maar gelukkig zijn onze kernwaarden onveranderd gebleven. 
Mensenwerk in TechniekIn 2015 is Connect gestart met een nieuwe campagne. Deze is ontstaan vanuit de Connect filosofie, heeft als thema 'Mensenwerk in Techniek' en is gemaakt met behulp van onze klanten, zzp'ers en medewerkers. Door de hele site vind je beeldmateriaal en verhalen van hen. 
Kernwaarden
  • Betrouwbaar
  • Deskundig
  • Ondernemend
  • Betrokken
  • Duidelijk