Advies voor opdrachtgevers

De zzp-markt is continu in beweging en zal de aankomende jaren alleen maar groeien. Niet alle bedrijven hebben de kennis of ervaring met deze veranderingen, maar willen wel voorbereid zijn op de toekomst. Bij ZZP Service hebben wij hiervan ons vak gemaakt. 

Wij geven graag advies, het liefst gevraagd maar soms ook ongevraagd. Bedrijven kunnen voor alle zzp-kwesties bij ons terecht. Of dit nou gaat over contracten, wet- en regelgeving, , veiligheid, de 'flexibele' schil of specifiek over één zzp'er...

Opdrachtgevers moeten er op kunnen vertrouwen dat contracten en documenten in orde zijn. Wij kunnen een snelle Risicoscan uitvoeren voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een zelfstandigheidscheck, controle van certificaten of van diploma's.

Steeds vaker werken opdrachtgevers met een pool van zzp'ers of andere flexkrachten. Dat brengt een flinke stapel papierwerk met zich mee. Wij kunnen adviseren over hoe bedrijven een dergelijke groep aan zzp'ers het beste kunnen beheren, inclusief bijbehorende administratie. Bedrijven kunnen het beheren van een pool zzp'ers ook geheel aan ons overlaten!


Neem contact op Menno Limm, commercieel directeur088 235 26 80
Stel een vraag