Werving en bemiddeling van technisch personeel

Connect is dé specialist in het werven van vast of tijdelijk technisch personeel en zelfstandigen. Wij passen onze dienstverlening aan op uw wensen en verwachtingen. Met onze kennis en ervaring geven wij graag advies om uw organisatie te laten groeien. 

Stap 1: Inventariseren 
Of we al jaren zaken doen of dat een bedrijf nieuw voor ons is, Connect start altijd met een inventarisatie. Dit is een persoonlijk gesprek (kan ook telefonisch) waarbij wij inzicht krijgen in de situatie (snel iemand nodig, uitbreiding, vervanging bij ziekte, etc.). Tijdens dit gesprek vragen wij, los van een eventueel profiel, wat de kandidaat in kwestie moet doen.

Stap 2: Advies
Op basis van de eerste stap geven wij een advies. Aan de hand van de wensen (of eisen) geven wij aan of dit doenlijk is en zo ja, met welk tijdsbestek rekening gehouden kan worden. Ook geven wij aan welke juridische vorm van dienstverlening het beste aansluit. Connect kent de volgende diensten: Connect®-uitzenden, Connect®-detacheren, Connect®-werving & selectie, Connect®-payrollen en Connect®-ZZP Service. Onze consultants lichten graag een en ander toe. Meer weten over hoe Connect in elkaar zit? Bekijk dan ons bedrijfsprofiel.

Stap 3: werven en selecteren
Als de juiste vorm is afgesproken, start Connect met de zoektocht. Wij hanteren een arsenaal aan kanalen om de juiste kandidaten te vinden. Zo kunnen wij vacatures op meer dan 25 jobboards (vacaturebanken) plaatsen, adverteren we on- en offline en hebben we hechte contacten bij instanties als het UWV en gemeenten. Dat gezegd hebbende moet Connect het vooral hebben van haar eigen bestand, dat inmiddels uit duizenden techneuten bestaat. De meeste medewerkers vinden we dan ook 'via via'. Dit geldt zeker voor onze zzp'ers.

Stap 4: starten
Vaak is Connect net zo blij als onze klant en kandidaat als het weer gelukt is om een oplossing te bieden. Onze dienstverlening stopt uiteraard niet! We hebben geregeld contact over de voortgang en komen bij voorkeur met enige regelmaat langs. 

Meer informatie? Volkan Demir, regiomanager088 235 26 20
Stel een vraag