Inlenen tijdens de coronacrisis

In de afgelopen weken is er veel veranderd in onze maatschappij en de daarbij behorende economie. Connect heeft een groot en landelijk netwerk aan klanten die bijna allemaal geraakt worden door deze crisis. Gelukkig zijn er ook bedrijven die door kunnen blijven werken en zelfs extra capaciteit nodig hebben. De meeste mensen die ter beschikking zijn gesteld voor werk, kunnen gelukkig nog doorwerken als de gezondheid dit toelaat. Tegelijkertijd zien we ook een aantal bemiddelingen die tijdelijk of permanent stopgezet worden als gevolg van COVID-19. 

Op deze pagina zullen we de aankomende tijd nieuws en informatie plaatsen dat relevant is voor onze klanten. Vanuit Connect hopen we dat het in eerste instantie persoonlijk goed met u gaat en natuurlijk daarop volgend de business. 

Vraag en antwoord
  • Ik heb geen werk meer, kan ik iemand direct opzeggen? Dit is per bemiddeling verschillend. Neem daarom direct contact op met onze adviseur in de situatie dat er geen werk meer is.
  • Welke informatie geeft Connect aan uitzendkrachten tijdens de coronacrisis? Connect informeert haar mensen telefonisch, via e-mail en via deze website over de te nemen maatregelen in het kader van veilig en gezond werken tijdens de coronacrisis. We verwijzen hierbij ook naar informatie van de overheid, zoals de website van het RIVM. We wijzen erop om de aanwijzingen van de klant, waar men werkzaam is, op te volgen, omdat de werkzaamheden altijd worden verricht onder toezicht en leiding van de opdrachtgever.

Input is welkom

Heb je vragen, wil je jouw verhaal delen of heb je tips? Bel ons of stuur een mail naar redactie@connect.nl.  
Gerben Zanting
Gerben Zanting Toon telefoonnummer 088 - 235 26 15