Hoe wij jou helpen

De juiste mensen maken het verschil voor organisaties. Daarom kijken we verder dan je werkverleden en cv. Sterker nog, dat vinden wij eigenlijk niet zo belangrijk. Wij geloven namelijk dat de juiste match uit meer bestaat dan een lijstje dat moet worden afgevinkt. Wij willen dat je écht iets hebt aan ons advies over jouw werk en leven. We maken graag kennis en zijn er voor jou, nu en in de toekomst.

Groei en Ontwikkeling

Connect People zet zich in voor jouw professionele groei, ongeacht je huidige opleidingsniveau. Streef je naar verdere ontwikkeling of ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij bieden begeleiding en praktische stappen voor je carrière. Ontdek onze aangepaste trajecten die je kunnen helpen groeien naar, of binnen, jouw gewenste vakgebied. Dit omvat zowel trajecten voor het bereiken van hogere kwalificaties als verdiepings- of verbredingstrajecten voor ervaren professionals.


Bemiddeling voor jouw carrière

Met jarenlange ervaring in het samenbrengen van mensen en bedrijven, staat Connect in het hart van jouw carrièreontwikkeling. Op een kruispunt in je loopbaan? Wij bieden inzicht in jouw carrièremogelijkheden en helpen je jouw marktwaarde te realiseren. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Laat ons de rol vinden die aansluit bij jouw doelen en ambities of praat direct met een van onze consultants voor een strategisch carrièreplan.

De route naar jouw volgende baan

Bij Connect gaat het om jou. Om jou als vakspecialist maar vooral ook als mens. We leren je daarom graag goed kennen. Je mag bij ons rekenen op plezierig- en persoonlijk contact terwijl wij ons best doen jou de juiste baan te bezorgen. Sollicitatiegesprekken bereiden we samen voor en we gaan (indien gewenst) mee. Soms lukt het niet in één keer om de juiste baan te vinden maar we pakken door. En we leren ook graag. Deel dus ook jouw mening over hoe je onze begeleiding ervaart.


Samen succesvol

Wij zijn net zo blij met het succes als jij. Mensen helpen met een nieuwe baan, daar doen we het uiteindelijk voor! Als je eenmaal aan de slag bent houden we contact. Soms vaak, soms een tijdje niet, wat jij het prettigst vindt. Vanzelfsprekend bespreken we belangrijke mijlpalen, je bevindingen en ervaringen. Niet alle banen vervul je tot je pensioen, dat weten we. Dus ook als je uit deze job bent gegroeid staan we voor je klaar. 

Goed om te weten / actief sinds de jaren '90

Met Connect kies je voor een partner met een rijke geschiedenis op de Nederlandse arbeidsmarkt. Actief sinds de jaren '90, strekt onze ervaring zich uit over diverse sectoren. Dit maakt ons een betrouwbare en deskundige specialist in het verbinden van talent met de juiste kansen. Dit biedt jou de zekerheid die je zoekt in een partner, vooral omdat werk zo'n essentieel onderdeel van je leven is. (tekst groter maken)
Arbeidsvoorwaarden
Je hebt minimaal recht op het loon dat aan vaste werknemers van onze opdrachtgever wordt betaald. Zijn er naast het loon andere vergoedingen van toepassing of vanuit een regeling of de cao dan gelden deze vergoedingen ook voor jou.
Zekerheden
  • Elke week betaald.
  • Adviseurs die zich voor je inzetten.
  • Wij behandelen iedereen gelijk.
  • Alle voordelen van een cao (NBBU).
  • Veiligheidsinstructies voor jouw werkplek.
Loopbaanadvies
Je werk vult een groot gedeelte van je leven. Daarom is het belangrijk om hier goed bij stil te staan. Is je werk en privé nog goed in balans, heb je nog voldoende uitdagingen of wanneer is een goed moment om voor jezelf te beginnen? Connect helpt je bij deze belangrijke keuzes.

Actuele vacatures

Veelgestelde vragen

  • Waar kan ik mij inschrijven? Staat er in het overzicht geen vacature die je aanspreekt? Geen probleem! Er is altijd een mogelijkheid om je in te schrijven bij Connect. Dat kan via de kop bij het vacatureoverzicht. Maar om het je makkelijk te maken kan het hier ook: inschrijven
  • Wat kan ik verdienen? Eén van de meest gehoorde vragen. Helaas is het antwoord niet eenduidig. Als je via Connect gaat werken bij één van onze opdrachtgevers verdien je hetzelfde als een medewerker die daar in vaste dienst is. Dit is bij wet geregeld. Hoeveel dat is hangt af van de beloningsregeling (cao of salarishuis) van die opdrachtgever en natuurlijk jouw skills.  
  • Wat doen jullie met mijn persoonsgegevens? Een goede vraag, zeker in deze tijd! Connect verwerkt jouw gegevens. Dit staat uitgebreid beschreven in ons privacy statement. We snappen dat je dit niet allemaal gaat doorlezen, maar het komt er op neer dat het er van af hangt in welke fase van het bemiddelingsproces je zit. Bij een sollicitatie verwerken we bijvoorbeeld het meeste dat op je cv staat. Werk je via ons bij een opdrachtgever, dan hebben we o.a. je BSN, kopie paspoort en rekeningnummer nodig. 
  • Hebben jullie ook niet-technische banen? Zeker! Op onze vacaturepagina vindt je verschillende vacatures, waaronder functies binnen de overheid en andere sectoren. Neem een kijkje om te ontdekken of er iets is dat bij jou past!"

Jouw vraag niet beantwoord?
neem contact op met Alvaro

Vrijblijvend/persoonlijk adviesgesprek

Enthousiast geworden over de mogelijkheden binnen Connect People of wil je meer weten? Voel je vrij om hier een gesprek aan te vragen met een van onze consultants.