Werken via Connect

De juiste mensen maken het verschil voor organisaties. Daarom kijken we verder dan je werkverleden en cv. Sterker nog, dat vinden wij eigenlijk niet zo belangrijk. Wij geloven namelijk dat de juiste match uit meer bestaat dan een lijstje dat moet worden afgevinkt. Wij willen dat je écht iets hebt aan ons advies over jouw werk en leven. Ook als dat betekent dat je niet direct via Connect ergens aan de slag gaat. We maken graag kennis en zijn er voor jou, nu en in de toekomst.

Ontwikkeling

Connect richt zich actief op MBO4 banen in de techniek. Heb je nog geen diploma op dat niveau of ben je toe aan een volgende stap? Juist dan kunnen wij je helpen met advies en concrete stappen voor jouw carrière in techniek! Zo kennen wij trajecten op maat waarbij je naar een MBO4 niveau kan doorgroeien. En voor de ervaren vakspecialisten zijn er verdiepings- of verbredingstrajecten.

Bemiddeling in techniek

Connect is groot geworden als uitzender in de techniek. Bemiddelen in banen is nog altijd onze core business. Ben je de markt rustig aan het verkennen en sta je voor de keuze van een nieuwe richting? Wij geven je graag inzicht in je mogelijkheden en je marktwaarde! Ben je juist actief op zoek en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Vind een vacature die bij je past of bel gewoon eens met één van onze adviseurs.

De route naar jouw volgende job

Bij Connect gaat het om jou. Om jou als vakspecialist, maar vooral ook als mens. We leren je daarom graag goed kennen. Je mag bij ons rekenen op plezierig en persoonlijk contact terwijl wij ons best doen jou de juiste job te bezorgen. Sollicitatiegesprekken bereiden we samen voor en we gaan (indien gewenst) mee. Soms lukt het niet in één keer om de juiste baan te vinden, maar we pakken door. En we leren ook graag. Deel dus ook jouw mening over hoe je onze begeleiding ervaart.


Samen succesvol

Wij zijn net zo blij met het succes als jij. Mensen helpen met een nieuwe baan, daar doen we het uiteindelijk voor! Als je eenmaal aan de slag bent houden we contact. Soms vaak, soms een tijdje niet, wat jij het prettigst vindt. Vanzelfsprekend bespreken we belangrijke mijlpalen, je bevindingen en ervaringen. Niet alle banen vervul je tot je pensioen, dat weten we. Dus ook als je uit deze job bent gegroeid staan we voor je klaar. 

Goed om te weten

Met Connect heb je een partner die al sinds de jaren '90 actief is op de Nederlandse arbeidsmarkt in de techniek. Dat geeft jou de zekerheid van een betrouwbare en ervaren specialist! Wel zo prettig aangezien werk zo’n belangrijk deel van je leven uitmaakt.
Arbeidsvoorwaarden
Je hebt minimaal recht op het loon dat aan vaste werknemers van onze opdrachtgever wordt betaald. Is er een cao van toepassing, dan gelden de regels omtrent het loon, de vergoedingen en de loonstijgingen van die cao.
Zekerheden
  • Elke week betaald.
  • Adviseurs die zich voor je inzetten.
  • Wij behandelen iedereen gelijk.
  • Alle voordelen van een cao (NBBU).
  • Veiligheidsinstructies voor jouw werkplek.
Loopbaanadvies
Je werk vult een groot gedeelte van je leven. Daarom is het belangrijk om hier goed bij stil te staan. Is je werk en privé nog goed in balans, heb je nog voldoende uitdagingen of wanneer is een goed moment om voor jezelf te beginnen. Connect helpt je bij deze belangrijke keuzes. 

Veelgestelde vragen

  • Waar kan ik mij inschrijven? Staat er in het overzicht geen vacature die je aanspreekt? Geen probleem! Er is altijd een mogelijkheid om je in te schrijven bij Connect. Dat kan via de kop bij het vacatureoverzicht. Maar om het je makkelijk te maken kan het hier ook: inschrijven
  • Wat kan ik verdienen? Eén van de meest gehoorde vragen. Helaas is het antwoord niet eenduidig. Als je via Connect gaat werken bij één van onze opdrachtgevers verdien je hetzelfde als een medewerker die daar in vaste dienst is. Dit is bij wet geregeld. Hoeveel dat is hangt af van de beloningsregeling (cao of salarishuis) van die opdrachtgever en natuurlijk jouw skills.  
  • Wat doen jullie met mijn persoonsgegevens? Een goede vraag, zeker in deze tijd! Connect verwerkt jouw gegevens. Dit staat uitgebreid beschreven in ons privacy statement. We snappen dat je dit niet allemaal gaat doorlezen, maar het komt er op neer dat het er van af hangt in welke fase van het bemiddelingsproces je zit. Bij een sollicitatie verwerken we bijvoorbeeld het meeste dat op je cv staat. Werk je via ons bij een opdrachtgever, dan hebben we o.a. je BSN, kopie paspoort en rekeningnummer nodig. 
  • Hebben jullie ook niet-technische banen? Zeker! Op onze vacaturepagina vindt je verschillende vacatures, waaronder functies binnen de overheid en andere sectoren. Neem een kijkje om te ontdekken of er iets is dat bij jou past!"

Jouw vraag niet beantwoord?
neem contact op met Alvaro

Jouw nieuwe technische job?

Persoonlijk contact is nog plezieriger

Toe aan een volgende stap? Vertel ons waar jij als technisch specialist én als persoon aan toe bent. Dan gaan wij voor jou aan de slag. Kennismaken? Bel of app mij, of kijk voor een vestiging bij jou in de buurt.