Thuis in techniek

Voor jou liggen de banen voor het oprapen. Maar waar moet je beginnen? Het is verstandig om je goed te oriënteren als je toe bent aan een nieuwe baan. Connect is een echte specialist in techniek en we helpen je met het maken van de juiste keuzes. Wij begrijpen niet alleen jouw vak, maar we kijken ook heel goed naar jou als persoon en je werk-privé balans. Bovendien kennen we een groot aantal aantrekkelijke bedrijven. Zo vinden we de job en carrière die het beste bij jou past. Waar wil jij werken?

Vacatures en carrière in assemblage en machinebouw

Van de assemblage van landbouwvoertuigen in een productielijn tot het compleet zelfstandig opbouwen van een verpakkingsmachine voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij begrijpen wat jouw werk écht leuk maakt en we kennen de beste bedrijven om dat werk te doen. Onze adviseurs zijn voor jouw carrière de juiste sparringpartner en hebben uitdagende jobs. Bijvoorbeeld als:

  • Prototype engineer
  • Machinebouwer
  • Assemblage monteur

Vacatures en carrière in de metaalsector

Ben jij ijzersterk in metaal? Wij helpen je aan de perfecte job bij het leukste bedrijf. Wij begrijpen dat je als CNC programmeur niks te zoeken hebt in een conventionele werkplaats. Maar ook wat het verschil is tussen MIG, MAG, TIG en elektrode. Wel zo handig, toch?

Als geen ander weten we hoe verschillend de bedrijven zijn in de metaal. Daarom kijken we verder dan je beroep en kijken we ook waar je als persoon het beste past.

Vacatures en carrière in de industrie

Technische jobs in fabrieken en op industriële plants zijn vaak complex en vereisen diverse specialismen in één persoon. Een machine onderhouden of een productielijn omleggen, vraagt dus om een echte vakman zoals jij. Wij zitten middenin deze wereld en weten wat jij belangrijk vindt. Geef aan hoe jouw ideale bedrijf en baan er uitziet. Dan zorgen wij voor een volgende stap die op jouw lijf geschreven is.

Vacatures en carrière in techniek van morgen

Het opslaan van je geheugen, een fabriek zonder mensen of het printen van zuurstof. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is op korte termijn mogelijk. De ontwikkeling gaat in een razend snel tempo door en daarmee ontstaan er banen die we ons nu nog niet kunnen voorstellen. Wij staan al middenin deze nieuwe wereld en hebben de jobs waarin je nu al de toekomst in stapt.

Persoonlijk contact is nog plezieriger

Toe aan een volgende stap? Vertel ons waar jij als technisch specialist én als persoon aan toe bent. Dan gaan wij voor jou aan de slag. Kennismaken? Bel of app mij, of kijk voor een vestiging bij jou in de buurt.