Jouw expertise staat centraal

Als ZZP'er in de techniek sta je voor talloze keuzes en streef je naar tevreden opdrachtgever. Daarom is het cruciaal om zorgvuldig nieuwe opdrachten te selecteren die je vaardigheden versterken. Connect, met diepgewortelde expertise in techniek, begrijpt jouw beroep en beschikt over een uitgebreid netwerk. Vertel ons je specialiteit; wij zorgen voor de rest zodat jij zorgeloos kunt ondernemen.

Wat is jouw specialisatie?  

Opdrachten in de Installatietechniek

Ben je een topper in installatietechniek op zoek naar uitdagende projecten? Laten we dan samen een kop koffie drinken. Connect business staat bekend om haar expertise in de installatietechniek en ons landelijke netwerk van topinstallatiebedrijven biedt ongekende kansen. Of het nu gaat om kleine klusjes of grootschalige projecten zoals datacentra of ziekenhuizen, wij hebben de uitdaging die je zoekt. Wij zijn jouw partner in:
  • Loodgieterij
  • CV-installaties (dik- en dunwandig)
  • Klimaatbeheersings
  • En meer

Opdrachten in de metaalsector

In de wereld van metaalbewerking ben jij als ZZP'er een essentiële schakel. Jouw expertise, bijvoorbeeld in geavanceerde lastechnieken voor het creëren van unieke structuren, maakt jou zeer gewild. Connect waardeert jouw talent en heeft connecties met topbedrijven die jouw vaardigheden erkennen. Ontdek samen met jouw persoonlijke Connect consultant de mogelijkheden die perfect aansluiten bij jouw zoektocht. Neem vandaag nog contact met ons op!

Opdrachten in de elektrotechniek

Of je nu expert bent in grootschalige installaties, renovaties uitvoert, of complexe storingen oplost, Connect Business erkent de waarde van jouw vakmanschap. Met een netwerk van topbedrijven in laadpalen, zonnepanelen, en beveiliging, bieden wij kansen die jouw expertise waard zijn. Klaar voor groei binnen de nieuwste technologieën? Ontdek samen met ons hoe jouw carrière een impuls kan krijgen.

Opdrachten in de industrie

Je werkt in de kern van de industrie – fabrieken en industriële sites – waar je veelzijdigheid en expertise essentieel zijn. Of het nu gaat om machineonderhoud of het herconfigureren van productielijnen, jij bent de specialist die het verschil maakt. Bij Connect Business begrijpen we de complexiteit van je werk en koppelen we je aan projecten die echt bij jou passen, of je nu de voorkeur geeft aan werken via onderhoudscontracten, projecten of op urenbasis. Ons team staat klaar om samen met jou de beste route voor jouw carrière uit te stippelen.

Samen de mogelijkheden verkennen?

Benieuwd hoe Connect Business jouw technische onderneming kan boosten? We verkennen graag samen de mogelijkheden. Contacteer ons voor vrijblijvend advies en ontdek hoe we samen kunnen groeien.