Thuis in techniek

Als zzp’er in de techniek moet je veel keuzes maken en wil je graag tevreden opdrachtgevers. Juist daarom is het belangrijk om jezelf goed te oriënteren bij het aannemen van nieuwe opdrachten. Het moet bijdragen aan je expertise en er geen afbreuk aan doen. Bij Connect zijn we van huis uit specialist in techniek. Wij begrijpen jouw vak en hebben een groot en sterk netwerk opgebouwd. Jij geeft aan waar je sterk in bent, wij regelen de rest voor je. En dat is wel zo prettig ondernemen!

Wat is jouw specialisatie?  

ZZP opdrachten in de installatietechniek

Ben jij als ondernemer thuis in installaties? Dan moeten we zeker eens een kop koffie drinken samen. Connect is specialist in installatietechniek en heeft een landelijk netwerk van installatiebedrijven. Hierdoor kunnen we opdrachten bieden die passen bij jouw expertise. Opdrachten variëren van kleine klussen voor een aannemer tot een grootschalig meerjarenproject voor bijvoorbeeld de bouw van een datacentrum of ziekenhuis. Uitdagende opdrachten hebben wij altijd voor:

  • loodgieters
  • cv-monteurs (dik- en dunwandig)
  • klimaatspecialisten

Opdrachten in de metaalsector

Goede vakmensen in de metaal zijn schaars. Ondernemende zzp’ers zoals jij zijn dus onmisbaar! Steeds meer bedrijven weten dat en kiezen daarom voor zzp'ers, bijvoorbeeld voor complexe lastechnieken bij het vervaardigen van producten of constructies. Wij begrijpen welke skills belangrijk zijn én we kennen de mooiste bedrijven. Tijd om bij Connect kennis te maken met jouw zaakwaarnemer.

Opdrachten in elektrotechniek

Wat is jouw expertise? Grote installaties aanleggen in de utiliteit, een renovatieproject uitvoeren of juist storingen verhelpen aan de hand van complexe schema's.. Connect ZZP kent de wereld van laadpalen, zonnepanelen en beveiligingstechniek. Je kan deel uit maken van ons netwerk dat bestaat uit aansprekende bedrijven in de elektrotechniek. Tijd om eens te sparren met één van onze zaakwaarnemers! 


Opdrachten in de industrie

Jouw werk vindt plaats in fabrieken en op industriële plants. Het behelst verschillende technieken en kan erg complex zijn. Het onderhouden van machines of het omleggen van een productielijn, daarvoor word juist jij ingehuurd. Connect ZZP weet wat dit inhoudt en biedt passende opdrachten voor jouw expertise. Wil je werken op basis van een onderhoudscontract, een aangenomen project of op urenbasis? Eén van onze zaakwaarnemers helpt je graag bij je keuze. 

Samen de mogelijkheden verkennen?

Ben je als zzp’er in de techniek toe aan een zaakwaarnemer? Kom eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Of we spreken af bij jou. Stuur een bericht of bel direct even.