Waarom kiezen voor bemiddelingsbureau Connect Business?

ZZP'ers staan vaak voor de uitdaging om gelijktijdig hun vak uit te oefenen en hun onderneming te runnen, wat kan leiden tot een lastige spagaat tussen werk op locatie en administratieve taken. Connect Business biedt de oplossing: wij nemen de tijdrovende administratie, acquisitie en contractonderhandelingen uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op jouw expertise en projecten. Onze diensten verzekeren een gestroomlijnde workflow en betrouwbare ondersteuning, waardoor jij als ZZP'er kunt groeien en excelleren in wat je het liefste doet.

Wil je meer weten over hoe we dit voor jou doen? bekijk dan deze video.


Ontdek jouw mogelijkheden

Onze specialismen in ZZP/freelance bemiddeling

Connect Business is de schakel tussen jou en je succes. Met expertise in diverse specialismen zoals techniek, IT, en bouw, bieden wij ZZP'ers toegang tot kwalitatieve projecten. (Onze dienstverlening omvat niet alleen het matchen met topopdrachten maar ook ondersteuning in administratie en contractbeheer, zodat jij je kunt focussen op jouw vakmanschap.) Connect Business staat voor groei, kwaliteit en persoonlijke begeleiding in jouw zelfstandige ondernemerschap.

Wat vinden andere van Connect Business

"Privé doe ik het liefst alles zelf maar zakelijk schakel ik graag Connect Business in. Administratie, verzekeringen en zelfs mijn debiteurenbeheer. Alles geregeld via Connect. Ik kan me volledig richten op mijn vak en heb meer tijd voor mijn gezin. De opdrachten regel ik soms zelf, maar meestal krijg ik ze via het netwerk van Connect".

Arjan Blokker
eigenaar van Blokker Werktuigbouw
...en heeft ook nog tijd voor zijn gezin :)


Actuele opdrachten

Antwoord op jouw vragen

  • Welk BTW-nummer hanteer ik? Vanaf 1 januari 2020 gebruik je als eenmanszaak twee belastingdienst nummers. Een btw-identificatienummer en een omzetbelastingnummer. De eerste gebruik je voor alle zakelijke contacten en de tweede alleen voor de belastingdienst. Meer weten? We hebben hier ook over bericht in dit nieuwsartikel.
  • Hoe snel betalen jullie?

    Je hebt zelf controle over de betaling. Wij bieden jou de mogelijkheid om al vanaf 5 werkdagen 100% procent betaald te krijgen. De termijnen die je kunt kiezen zijn  5, 14 of 30 dagen. Hoe langer de gekozen betaaltermijn, hoe lager de servicekosten zullen zijn. 

  • Hebben jullie werk in mijn regio? Wil je in één keer zien of het werk in de buurt is? Ga dan naar het overzicht voor vacatures of zzp-opdrachten. Kies rechtsboven voor de 'map-weergave' en voila!
  • Wat is het uurtarief? Als ondernemer bepaal je jouw uurtarief en het is aan de opdrachtgever om hiermee akkoord te gaan. In sommige gevallen staat voor een bepaald project al één en ander vast. Het is dan aan jou om hier mee akkoord te gaan of niet. 
  • Is Connect een uitzendbureau? Connect People is een label van Connect B.V., een uitzendorganisatie. Connect Business is een label van Connect ZZP Service B.V. en is een zakelijk (administratieve) dienstverlener. En daarmee is Connect business geen uitzendbureau. 
  • Waar kan ik mij aanmelden als zzp'er? Staat er in het overzicht geen opdracht die je aanspreekt? Geen probleem! Er is altijd een mogelijkheid om je in te aan te melden bij Connect Business. Je kunt 'm vinden in de kop bij de opdrachten. Maar om het je makkelijk te maken, staat ie hier ook: aanmelden.

Jouw vraag niet beantwoord? 

Neem contact met ons op

Actueel nieuws

Vrijblijvend adviesgesprek

Enthousiast geworden over een opdracht, of wil je weten hoe Connect Business jou kan helpen? Ontvang persoonlijk advies en ontdek wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.