Hoe werkt Connect

In ons vakgebied staat de mens centraal. De juiste medewerkers maken het verschil voor organisaties, zowel voor vast en tijdelijk als voor zzp'ers. In het verlengde hiervan hebben we voor jou altijd een aanpak op maat. 

Hoe komen we in contact?
Connect werft via een groot aantal kanalen. Zo zetten wij onze vacatures bijvoorbeeld uit op meer dan 25 algemene en gespecialiseerde jobsites (waaronder Monsterboard, Jobbird en de Nationale Vacaturebank) en zoeken wij in hun cv-databases. Daarnaast hebben we hechte connecties met het UWV en gemeenten en wonen wij met grote regelmaat banenmarkten bij. Echter, de belangrijkste bron van Connect is het bestand van duizenden techneuten. We maken veel gebruik van hun netwerk. 

Wederzijdse interesse, en dan..
Als wij het in jou zien en jij in ons, treden we graag verder met je in gesprek. We nodigen je uit op één van onze kantoren voor een intake gesprek. In dit gesprek gaan wij dieper in op wat je kan, wat je wil en wat wij voor je kunnen betekenen. Wellicht vinden we ter plekke al iets voor je!

De weg naar een baan
Wij zullen ons uiterste best doen om iets voor je te vinden en zullen bij de eerste de beste tegenslag niet zomaar stoppen. Als er sollicitatiegesprekken zijn, bereiden wij je voor of gaan mee als je dat prettig vindt. Als we echt niks (meer) voor je kunnen betekenen, zeggen we dat eerlijk en houden je niet aan het lijntje. 

Een baan, gefeliciteerd! Onze dienstverlening stopt niet...
Helaas lukt het niet voor iedereen om een baan te vinden, maar als wij iets voor je vinden zijn we net zo blij met de baan als jij. Als je eenmaal bent begonnen, hebben we regelmatig contact. Vanzelfsprekend kun je met (bijna) alles bij ons terecht, zowel positief als negatief. Overigens ben je van harte welkom om elke vrijdag een drankje te nuttigen op kantoor. Verder komen wij regelmatig langs op jouw werkplaats en zorgen we dat alles zo goed als mogelijk verloopt. 

Nog niet overtuigd? Check dan gauw de verhalen van medewerkers die jou voor gingen. 

Meer informatie? Caroline Meijer, directeur088 235 26 90
Stel een vraag