Sponsoring

Connect hecht veel waarde aan het ondersteunen van niet gesubsidieerde doelgroepen zoals sport en maatschappelijke instellingen. Dit is de reden om een aantal specifieke instellingen te ondersteunen die passen bij de filosofie van Connect. 

Oxfam Novib

Mensen staan voorop bij Connect. In ons dagelijks werk zien wij dat ambitieuze medewerkers en zzp'ers in Nederland kansen krijgen om dromen te verwezenlijken. Helaas hebben niet alle talentvolle mensen in de wereld gelijke kansen, laat staan op succes. Door onze steun aan Oxfam Novib geven wij ondernemers in ontwikkelingslanden deze kans.

Oxfam Novib is een wereldwijde ontwikkelingsorganisatie die de kracht van mensen bundelt tegen armoede. 1 op de 3 mensen ter wereld leeft in armoede. Oxfam Novib is vastbesloten om dit te veranderen. Wij zijn trots hiervan ambassadeur te zijn.

Sport Vereniging HuizenSport en Connect zijn nauw verbonden. (Top)sporters willen ook succesvol zijn in wat ze doen en streven er altijd naar beter te worden. Naast talent, inzet en discipline, is techniek bij sporten een belangrijk onderdeel. Connect sponsort al voor langere tijd SV Huizen. Vanaf 2008 doen we dit als hoofdsponsor. 
Connect Roké Sidecar RacingteamConnect staat voor alles wat techniek ademt en houdt, net als veel techneuten van mooie auto's en motoren. Connect sponsort samen met Roké Motors een eigen raceteam in de zijspanklasse. In 2013 en 2014 zijn onze coureurs Nederlands kampioen geworden en inmiddels behoren zij tot de top van de Benelux. Check de site voor meer info. 
Overige SponsoringNaast SV Huizen en het raceteam sponsort Connect ook nog een aantal andere verenigingen. Zo sponsoren wij SV Geinoord in Nieuwegein en Amsterdamse Renners Club Ulysses. Zijn er vragen en/of opmerkingen ten aanzien van ons sponsorbeleid? Neem contact op met Marc Meijer.