Projectadministratie voor opdrachtgevers

De administratie rondom projecten moet op orde zijn en blijven. Dit vergt vaak veel tijd dat bovenop het "gewone" werk komt. Onze dienst houdt in dat wij een groot deel van de administratie rondom zzp'ers voor organisaties uit handen nemen. Wat onze dienstverlening uniek maakt, is dat bedrijven nog steeds direct opdrachtgever blijven van zzp'ers!

ZZP Service is er zowel voor bedrijven met één zzp'er als organisaties met grote groepen (honderden) zzp'ers. Wij controleren zzp'ers op verschillende punten voor bedrijven. Denk hierbij aan de juiste tenaamstelling op het kvk-uittreksel, het checken van VAR-verklaringen, VCA,  en ID-bewijzen of het nagaan van verzekeringen die relevant zijn voor bedrijven. Ook het opstellen van contracten en/of opdracht-bevestigingen regelen wij.

Connect factureert namens de zzp'er. Dit kan op basis van een uurtarief of op aanneemsom. Een groot voordeel bij meerdere zzp'ers is dat er uniformiteit ontstaat en bedrijven één aanspreekpunt hebben voor hun gehele pool. 

Dit alles zorgt ervoor dat zzp'ers inhuren via Connect risicovrij (zowel juridisch als fiscaal) kan plaatsvinden. Deze kwaliteit ervaren bedrijven ook als ze nieuwe zzp'ers via ons inhuren. Kijk daarom bij bemiddeling hoe wij werken.


Neem contact op Menno Limm, commercieel directeur088 235 26 80
Stel een vraag