• Storingsmonteur mechanisch elektrisch (zzp opdracht)

  Noord-HollandAmsterdam
40 uur
€ 55 - € 70
Midcareer (ervaren)
20713
Bewaar deze opdracht I
Deel deze opdracht

We hebben een zeer interessante opdracht voor een uitstekende storingsmonteur. Er wordt verwacht dat je storingen adequaat oplost, maar liever nog voorkomt. Iedere minuut dat het machinepark stil staat kost immers geld!

Ben jij die ervaren storingsmonteur die z'n geld meer dan waard is en de productie draaiend houdt? Ben je niet bang voor af en toe wat stress en kun jij de elektrische en mechanische storingen in een productieomgeving technisch goed aan?

Schrijf je dan nu in voor de zzp opdracht storingsmonteur mechanisch elektrisch. We zien jouw reactie graag tegemoet.

Wat ga je doen in deze functie?

Je kan als monteur aan de slag bij een bedrijf dat actief is is in de voedingsmiddelenindustrie. Het is een moderne fabriek waar kippen geslacht en verwerkt worden. Jouw werk omvat een mix van mechanische en elektrotechnische reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Werktuigbouwkunde, elektrotechniek, aandrijving en besturingstechniek staan als het goed is in jouw woordenboek.

Het machinepark is uitdagend en bevat onder andere:

 • PLC gestuurde machines
 • transportbanden
 • robots
 • seal pack machines
 • merken: Stork poultry en Ishida

Jouw hulp wordt gezocht voor een periode van in ieder geval 6 maanden. Het bedrijf is een nieuwe technische dienst aan het opzetten en jouw komst geeft de lucht en ruimte om dat op een goede manier aan te pakken. Zodra de technische dienst is gevormd en op een stabiele manier functioneert loopt jouw opdracht naar z'n einde.

De technische dienst werkt in een 3 ploegendienst met een nacht-, avond-, en dagdienst. De dagdienst is van 06:00 - 15:00 uur. 

Het is een belangrijke rol die je als ervaren zzp monteur op je neemt. Een echte uitdaging dus, waarvoor de opdrachtgever bereid is om jou goed voor te betalen. Neem contact met ons op als je meer informatie wilt over de aard van het werk, de werktijden en de zakelijke voorwaarden. Je kunt bellen, of je kunt je aanmelden via onze website.

Waar kun je op rekenen?

De kippenslachterij is een groot productiebedrijf met landelijk bekende klanten. Het is een bijzondere ervaring om op een dergelijke locatie te kunnen werken.De processen zijn efficiënt en logisch en er staat een gevarieerd modern en intelligent machinepark. Goed onderhoud is cruciaal en de technische dienst vervult een belangrijke rol. Stilstand kost een hoop geld!

De opdrachtgever biedt een zzp monteur met de juiste skills:

 • uurtarief van € 55,- tot € 70,- inclusief toeslagen
 • een opdracht van 6 maanden
 • werken op een bijzondere  locatie
 • een uitbreiding van jouw professionele netwerk
 • een positieve referentie voor toekomstige opdrachtgevers

Connect ZZP is het professionele alternatief voor het gemiddelde uitzendbureau dat ook iets met zzp’ers doet. Wij werken alleen met zelfstandige ondernemers die actief zijn in de techniek.

Bij Connect bent jij de klant. Wij bewaken jouw zelfstandigheid en delen ons netwerk met interessante opdrachtgevers in jouw vakgebied.

Behalve voor het vinden van werk kunt je aan Connect ZZP ook de projectadministratie van jouw eigen opdrachten uitbesteden. Snelle facturatie, voorfinanciering, debiteurenbeheer, professionele contracten en het ontlasten van je eigen administratie zijn voor veel zzp’ers goede redenen om samen te werken met Connect ZZP.

Ben jij de juiste persoon voor deze job?

De technische eisen voor de opdracht liggen vrij hoog. Er wordt op gerekend dat je een hoog kennisniveau hebt en na een week globaal weet wat er moet gebeuren en waar de aandachtspunten in het machinepark zitten.

De elektrotechnische en mechanische storingen kun je oplossen en je voorkomt dat er lang stilstand ontstaat. De ideale storingsmonteur heeft voldoende kennis om nieuwe TD medewerkers het één en ander bij te brengen.

Overweeg wel of de opdracht bij jou past, want binnen de fabriek vindt het gehele proces, van levende aanvoer tot verpakken voor consumptie, plaats. De hygiëne en het slachtproces voldoen aan de hoogste eisen, maar je moet je er wel op je gemak bij voelen. 

De opdrachtgever wil jou als zzp monteur storing en onderhoud inhuren. Dat betekent dat jouw papieren als zelfstandig ondernemer in orde moeten zijn.

Dat betreft:

 • KvK inschrijving met de juiste bedrijfsactiviteiten
 • btw nummer, bedrijfsbankrekening en AVB verzekering
 • ID bewijs en VCA certificaat

De opdracht is geschikt voor een ervaren monteur met een werktuigbouwkundige achtergrond en ruime elektrotechnische kennis.

Connect staat voor: Mensenwerk in techniek

Wat is mijn reistijd?

Reageren op een zzp-opdracht,

hoe werkt dat?

Staat er een opdracht bij die voor jou geschikt is. Reageer en kom in contact met één van onze zaakwaarnemers. Het is supermakkelijk en je zit nergens aan vast. Elk traject is net even ander, maar over het algemeen zijn dit de stadia die je doorloopt.
 • Reageren Je kan online reageren of bellen met een zaakwaarnemer
 •  
 • Intake op kantoor We bespreken alle voorwaarden en stellen een service- overeenkomst op als je met Connect zaken wil doen.
 •  
 • Gesprek bij de opdrachtgever Wanneer er een passende opdracht is, wordt het werk vaak besproken bij de opdrachtgever. Uiteraard voorzien we je van de juiste informatie.
 •  
 • Deal Als alles rond is, stellen we de contracten (opdrachtbevestiging) op. Wel zo fijn als alles juridisch klopt.
 •  
 • Aan de slag Jij gaat aan het werk en zet ook bij deze opdrachtgever jouw bedrijf op de kaart.
Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Menno Limm
Menno Limm Toon telefoonnummer 088 - 235 26 80

Deze ZZP opdrachten spreken je misschien ook aan