Cover

ZZP (constructie)bankwerker / lasser

Noord-Holland, Utrecht, Flevoland/Amsterdam

  • Standplaats Amsterdam
  • Werkweek 40 uur
  • Opdrachtnummer 17509
Over jouw rol

Voor meerdere opdrachtgevers zijn we regelmatig op zoek naar constructiebankwerkers / lassers. De werklocatie bevindt zich meestal in de Randstad, maar ook hierbuiten kennen we interessante bedrijven. Onze klantenkring is zeer gevarieerd; constructiebedrijven, bouwbedrijven, scheepswerven, apparatenbouw.

Connect ZZP Service bestaat uit een groep enthousiaste consultants met hart voor de techniek. We bieden een netwerk waarin expertise en voortgang van de opdrachten centraal staat. Voor zzp ondernemers en opdrachtgevers is Connect ZZP Service het antwoord op de toenemende vraag naar de flexibele inzet van technische vakmensen.

Onze klanten – opdrachtgevers

Opdrachtgevers van Connect ZZP Service zijn bedrijven uit het MKB, (beursgenoteerde) multinationals en overheidsinstellingen.

Onze klanten – zzp’ers

We werken voor starters en ervaren ZZP’ers en van ieder opleidingsniveau (van LO t/m TU). We zijn graag actief voor alle technici die zich als zelfstandig ondernemer durven te profileren.

Onze kenmerken

Techniek, marktkennis, gevarieerde opdrachten, heldere en transparante communicatie, snelle facturatie en voorfinanciering, hoge kwaliteitseisen en documentcontrole, maatwerk, professionele backoffice.

Jobomschrijving

De werkzaamheden zijn niet zozeer gericht op één specialisme, of gecertificeerde laswerkzaamheden. Voor deze opdrachten wordt juist gevraagd naar zzp vakmensen die allround kennis en ervaring bezitten in de metaalbewerking. Goede materiaalkennis, beheersing van meerdere lastechnieken, tekening lezen en metaalbewerkingen zijn de ingrediënten om deze opdrachten succesvol af te ronden.

Lees meer+Toon compacte vacatureweergave-
Contactpersoon

Neem contact op voor meer informatie over deze job.

Arjan Elijzen, Vestigingscoördinator 088 - 235 26 80
Wat is mijn reistijd?