Cover

ZZP loodgieter woningbouwprojecten START vanaf wk 40

Zuid-Holland, Noord-Holland/'s-Gravenhage

  • Standplaats 's-Gravenhage
  • Werkweek 40 uur
  • Reageren voor 13-10-2018
  • Opdrachtnummer 15547
Over jouw rol

Plan nu in jouw agenda de volgende zzp-opdracht. Je kunt beginnen aan een langdurige installatie klus. Het gaat om redelijk omvangrijke woningbouwprojecten, waarbij seriematig de woningen van een nieuwe verwarmingsinstallatie worden voorzien. In de nieuwbouwprojecten leg je als installatiemonteur ook de rioolinstallatie, water en sanitair aan.

Zorg dat je agenda vol komt, meld je aan en laat weten waar jij als loodgieter / installatiemonteur op het woningbouwproject ingezet kan worden..

Jobomschrijving

Montagewerk bestaand uit het vervangen van waterleiding en cv-leiding. Je vormt een klein team van installatiemonteurs die de woningen één voor één onder handen nemen. Het leidingwerk is dunwandig en grotendeels prefab. De woningen kunnen zowel bewoond als onbewoond zijn. Als zzp installatiemonteur ben je gewend om volgens tekening te werken. Naast jouw kwaliteiten als monteur/loodgieter rekent de opdrachtgever ook op jouw inzet en betrouwbaarheid.

  • het vervangen van water- en cv-leiding zijn hier de voornaamste werkzaamheden
  • inclusief aanleg standleiding, riolering, leidingwerk en sanitair (diverse nieuwbouwlocaties)

Bel voor meer informatie over dit werkaanbod en voor informatie over andere opdrachten in jouw regio: Connect ZZP Service 088-2352680

Lees meer+Toon compacte vacatureweergave-
Contactpersoon

Neem contact op voor meer informatie over deze job.

Mark Brouwer 088-2352680
Wat is mijn reistijd?