Cover

ZZP loodgieter woningbouwprojecten START vanaf wk 25

Zuid-Holland/'s-Gravenhage

  • Standplaats 's-Gravenhage
  • Werkweek 40 uur
  • Reageren voor 16-08-2018
  • Opdrachtnummer 15547
Over jouw rol

Als jouw planning het toe laat begin je aan een langdurige zzp klus. Het gaat om redelijk omvangrijke woningbouwprojecten, waarbij seriematig de woningen van een nieuwe verwarmingsinstallatie worden voorzien. In de nieuwbouwprojecten leg je als installatiemonteur ook de rioolinstallatie, water en sanitair aan.

Zorg dat je agenda vol komt, meld je aan en laat weten waar jij als loodgieter / installatiemonteur op het woningbouwproject ingezet kan worden..

Jobomschrijving

Montagewerk bestaand uit het vervangen van waterleiding en cv-leiding. Je vormt als klein team een treintje waarbij je de woningen één voor één onder handen neemt. Het leidingwerk is dunwandig en grotendeels prefab. De woningen kunnen zowel bewoond als onbewoond zijn. Als zzp installatiemonteur ben je gewend om volgens tekening te werken. Naast jouw kwaliteiten als monteur/loodgieter rekent de opdrachtgever ook op jouw inzet en betrouwbaarheid.

  • het vervangen van water- en cv-leiding zijn hier de voornaamste werkzaamheden
  • inclusief aanleg standleiding, riolering, leidingwerk en sanitair (diverse nieuwbouwlocaties)

Bel voor meer informatie over dit werkaanbod en voor informatie over andere opdrachten in jouw regio: Connect ZZP Service 088-2352680

Lees meer+Toon compacte vacatureweergave-
Contactpersoon

Neem contact op voor meer informatie over deze job.

Mark Brouwer 088-2352680
Wat is mijn reistijd?