Cover

ZZP Loodgieter / cv installateur

Zuid-Holland, Noord-Brabant/Rotterdam

  • Standplaats Rotterdam
  • Werkweek 40 uur
  • Reageren voor 28-04-2019
  • Opdrachtnummer 17162
Over jouw rol

Ben je zzp'er en CV installatiemonteur dan hebben we per direct een mooie opdracht voor jou in de regio Rotterdam. Het gaat om een lange klus en er is vraag naar meerdere loodgieters cv installatie, die plezier en ervaring hebben in het monteren van cv ketels en rookgasafvoer. De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op renovatieprojecten bij particulieren en woningbouwverenigingen. Wil je snel aan de slag, of wil je jouw volgende opdracht alvast vooruit plannen, dan ontvangen we graag zo spoedig mogelijk jouw reactie.

De opdrachtgever betreft Breman een bekende speler in de installatiemarkt die op geheel eigen wijze aan de weg timmert. Kwaliteit, duurzaamheid, korte lijnen en een goede relatie zijn belangrijke kenmerken van Breman. De opdracht vindt plaats in de regio Rotterdam en de werkzaamheden worden vanuit hun vestiging in dat gebied gecoördineerd.

Jobomschrijving

De klus bestaat uit het werken in woningen die gerenoveerd worden. Je demonteert de oude installatie en monteert een nieuwe ketel, leidingwerk en indien nodig rookgasafvoer. Op sommige projecten heeft het werk een productiematig karakter, maar voor pure ketelvervanging is dit niet de geschikte opdracht. Breman verwacht van jou als installatiemonteur dat je allround loodgietersvaardigheden hebt en indien nodig ook een radiator kan afhangen, of een stukje riool kan aanleggen. Prima, goed voor de afwisseling!

  • De werkzaamheden worden als team uitgevoerd, wil je samenwerken met vaste zzp-collega's, dan is dat mogelijk
  • Vervangen van cv-ketels en rookgasafvoer.
  • Aanleggen van leidingwerk en expansievat
  • Overige loodgieterswerkzaamheden
Lees meer+Toon compacte vacatureweergave-
Contactpersoon

Neem contact op voor meer informatie over deze job.

Micky Vijver, consultant 088-2352680
Wat is mijn reistijd?