Cover

ZZP CV Monteur Feenstra

Utrecht/Midden Nederland

  • Standplaats Midden Nederland
  • Werkweek 40 uur
  • Opdrachtnummer 16853
Over jouw rol

Voor Feenstra is Connect ZZP Service zzp'ers aan het werven die continuïteit zoeken en in een goede sfeer willen werken. De opdracht is op regiebasis of de opdracht kan worden aangenomen. Je wordt uit de kosten gehouden doordat de parkeerkosten en kilometers worden vergoed.

De monteurs worden begeleid door Connect ZZP Service in het verkrijgen van het erkend installateur certificaat om straks aan de nieuwe regels te voldoen. Deze nieuwe regels gaan in vanaf 2019!

Er zijn opdrachten voor cv monteurs en installatiemonteurs die bedreven zijn in het cv-ketelwerk in de woningbouw en/of rookgaskanalen specialist zijn. Het werkgebied is de regio Midden Nederland. Je werkt meestal als koppel. Het is mogelijk om je eigen koppel samen te stellen. Het werk is voor langere duur, mogelijk voor meerdere jaren.

Ben je geïnteresseerd, neem dan direct contact op met Menno Limm. Tel. 088-2352680 of meld je aan via onze website.

Jobomschrijving

Ben je als zzp'er actief in de regio Midden Nederland dan is dit een zeer interessante opdracht. Tijdens het stookseizoen lopen de werkzaamheden gewoon door.

Je gaat als zzp cv-monteur samen met een collega dunwandige cv installaties verwijderen en installeren (voornamelijk in de woningbouw). Je werkt snel, nauwkeurig en hebt ervaring met het werken bij particulieren.

Lees meer+Toon compacte vacatureweergave-
Contactpersoon

Neem contact op voor meer informatie over deze job.

Menno Limm 088-2352680
Wat is mijn reistijd?