Cover

ZZP CV Monteur Feenstra

Noord-Holland/Amsterdam

  • Standplaats Amsterdam
  • Werkweek 40 uur
  • Opdrachtnummer 16569
Over jouw rol

Jouw vakkennis en ervaring als zzp cv installateur zijn zeer welkom bij Feenstra. Ze hebben voldoende werk voor meerdere zelfstandige ondernemers die met plezier dunwandige cv installaties vervangen bij particulieren. Feenstra werkt al geruime tijd samen met zzp'ers en bieden jou veel continuïteit en een goede werksfeer. Daarnaast snapt Feenstra als geen ander dat een goed tarief en een vergoeding voor gereden kilometers en gemaakte parkeerkosten ook belangrijke voorwaarden zijn om met jou zaken te kunnen doen.

Er zijn opdrachten voor cv monteurs en installatiemonteurs die bedreven zijn in het cv ketelwerk, en/of het aanleggen van rookgaskanalen.

Het werkgebied is de regio Amsterdam. Je werkt meestal als koppel. Het is mogelijk om je eigen koppel samen te stellen.

Ben je geïnteresseerd in deze goedbetaalde opdracht, neem dan nu contact op met Menno Limm, of Micky Vijver (tel: 088-2352680), of meld je aan via onze website.

Jobomschrijving

Ben je als zzp'er actief in de regio Amsterdam, of Midden Nederland dan is dit een zeer interessante opdracht. Je gaat als cv-monteur samen met een collega dunwandige cv installaties en (indien noodzakelijk) de rookgasafvoer verwijderen en installeren. De werkzaamheden zijn voornamelijk in de woningbouw. Je bent in staat om samen snel en netjes te werken en hebt ervaring in het werken bij particulieren

  • werkzaamheden in de regio Amsterdam
  • vervangen van cv ketels in de woningbouw, geen productiewerk (losse adressen)
  • je werkt als koppel: ophalen materiaal, installatiewerk, vastleggen van de werkzaamheden
Lees meer+Toon compacte vacatureweergave-
Contactpersoon

Neem contact op voor meer informatie over deze job.

Menno Limm 088-2352680
Wat is mijn reistijd?