Cover

ZZP Monteur Service en onderhoud beveiligingstechniek

Drenthe, Friesland, Groningen/Hoogeveen

  • Standplaats Hoogeveen
  • Werkweek 40 uur
  • Reageren voor 03-07-2019
  • Opdrachtnummer 18173
Over jouw rol

Een gevarieerde opdracht voor de goed opgeleide service technicus van beveiligingsinstallaties. Ben jij zzp'er en expert op het gebied van het service en onderhoud van beveiligingssystemen? Dan vragen we aandacht voor het volgende!

De opdrachtgever waar Connect ZZP Service voor zoekt wil graag met jou samenwerken en onderscheidt zich door juist aan jou, de interessante en uitdagende werkzaamheden en locaties toe te vertrouwen. Alles in goed overleg en afgestemd op jouw expertise in de beveiligingstechniek. Samen met een toekomstgerichte zakelijke relatie, een goed uurtarief en onkostenvergoeding hoopt dit bedrijf jou over de streep te trekken om je voor deze zzp opdracht aan te melden.

Ben jij vakman en actief als zzp servicemonteur beveiligingstechniek? Je kunt nu reageren door je in te schrijven. Bellen voor meer informatie, of om een afspraak in te plannen kan natuurlijk ook (088 - 235 26 80) .

Jobomschrijving

Deze opdracht is gericht op de beveiligingsmonteur / onderhoudsmonteur die actief is in de regio Noord-Nederland (Hoogeveen, Groningen, Drachten). De opdrachtgever is daar aanwezig op onderhoudsprojecten en heeft een ruim aantal objecten in onderhoud. Deze variëren van middelgrote utiliteitslocaties tot grote logistieke centra met meerdere meldkamers.

Beveiligingstechniek is een breed begrip; Er wordt dan ook service en onderhoud verricht aan ontruimingsinstallaties, toegangscontrolesystemen, camera-installaties, bewakingssystemen, en inbraakbeveiliging. Ben je specialist op één van deze gebieden, of gericht op één bepaald merk in de beveiligingstechniek (Aritech, Siemens, Esser, Galaxy, Notifier, ATS), dan is deze opdracht geschikt voor jou.

  • lengte van de opdracht is 4 - 8 maanden
  • werklocatie: regio Noord-Nederland
  • repareren en onderhouden van beveiligingsinstallaties
  • programmeren, testen en in bedrijf stellen van beveiligingssystemen
  • als servicemonteur communiceren met o.a. de beheerder

Ook voor de allround beveiligingsmonteur en de specialist op het gebied van brandmeldinstallaties zijn er voldoende opdrachten binnen het netwerk van Connect ZZP Service. We staan je graag te woord om je in te lichten over deze zzp opdrachten.

Lees meer+Toon compacte vacatureweergave-
Contactpersoon

Neem contact op voor meer informatie over deze job.

Micky Vijver, consultant 088-2352680
Wat is mijn reistijd?