Cover

ZZP industrieel onderhoudsmonteur voedingsmiddelen

Utrecht/Regio Flevoland

  • Standplaats Regio Flevoland
  • Werkweek 40 uur
  • Opdrachtnummer 13557
Over jouw rol

De werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig installeren, onderhouden van en oplossen van 2e lijns storingen aan het complete machinepark van fabrikanten uit de voedingsmiddelenindustrie. Het gaat om zowel mechanische als ook om elektrotechnische werkzaamheden (PLC's, besturingstechniek). Veel fabrieken zijn onderverdeeld in koude kant, warme kant, voorbewerking, eindbewerking, verpakkingsafdeling en dergelijke. Eventuele ploegendiensten kunnen dan ook variëren (2, 3 en 5-ploegendienst). Daarnaast vragen onze opdrachtgevers naar zzp-ondernemers die willen deelnemen in een vaste ploeg voor onderhoudsstops.


Jobomschrijving

Allround onderhoudswerkzaamheden aan fabrieksinstallaties, slijtdelen, servomotoren, procesinstallaties, besturingskasten, verpakkingslijnen, printers, koeltechnische installaties, rvs leidingwerk en constructiedelen. Kortom; voldoende uitdaging voor de echte techneut. Nog enkele zaken waar af en toe monteurs voor worden gevraagd:

  • Onderhoudsprogramma van SAP t.b.v. het vastleggen van de storingsrapporten
  • PLC’s bij voorkeur Allen Bradley, S5 en S7 ervaring
  • Ervaring met TPM en/ of Six Sigma

Wil je meer concrete informatie over ons netwerk en de mogelijkheden de wij je kunnen bieden, neem dan direct contact met ons op: 088-2352680, of reageer per e-mail op deze opdracht.

Lees meer+Toon compacte vacatureweergave-
Contactpersoon

Neem contact op voor meer informatie over deze job.

Arjan Elijzen, Vestigingscoördinator 088 - 235 26 80
Wat is mijn reistijd?