Cover

ZZP Elektromonteur laadpalen

Gelderland, Overijssel/Apeldoorn

  • Standplaats Apeldoorn
  • Werkweek 40 uur
  • Reageren voor 09-03-2019
  • Opdrachtnummer 18832
Over jouw rol

Ook vanuit de regio Apeldoorn kun je als zzp'er meewerken aan “duurzaamheid” door het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s. Deze opdracht voor elektromonteur laadpalen vangt aan vanaf januari 2019, maar met de opdracht starten kan gedurende het gehele eerste kwartaal. Het is een landelijk project dus ook in jouw regio kun je aan de slag. De exacte startdatum kun je in een persoonlijk gesprek met de opdrachtgever vastleggen.

Heb je interesse in deze opdracht voor zzp elektromonteurs, bel ons dan direct op 088 - 235 26 80. Het gesprek met de opdrachtgever kan per direct ingepland worden.

Jobomschrijving

Een opdracht in de elektrotechniek bestemd voor zzp ondernemers. De duur van de opdracht is afhankelijk van hoe jij en de opdrachtgever de samenwerking willen vormgeven. De werkzaamheden voor de elektromonteur laadpalen vindt landelijk plaats. De elektrotechnische werkzaamheden zijn niet zeer complex, maar vragen wel specifieke kennis. Voor aanvang van de werkzaamheden wordt er daarom een producttraining aangeboden voor het plaatsen van elektrische laadpalen.

Lees meer+Toon compacte vacatureweergave-
Contactpersoon

Neem contact op voor meer informatie over deze job.

Mark Brouwer 088-2352680