Cover

ZZP Beveiligingsmonteur retail

Groningen, Drenthe, Friesland/Groningen

  • Standplaats Groningen
  • Werkweek 40 uur
  • Reageren voor 01-07-2019
  • Opdrachtnummer 19135
Over jouw rol

Een zzp opdracht voor monteurs die actief zijn in de beveiligingstechniek. Het werk betreft met name het installatiewerk in winkelketens. Je werkt als zzp beveiligingsmonteur in een klein team en zorgt dat de retaillocatie op tijd is voorzien van een nieuwe beveiligingsinstallatie. Meestal een week later ga je door naar een volgende locatie. De opdracht vindt plaats in de regio Assen - Groningen - Leeuwarden. Er is ruim voldoende werkaanbod. Dat is goed voor jouw continuïteit als ondernemer. Daarnaast bouw je een relatie op met deze opdrachtgever. Mocht je zakelijk goed bij elkaar passen, dan zal je daar de komende jaren veel plezier van hebben.

Ben jij zzp ondernemer en is jouw vakgebied de beveiligingstechniek? We komen graag met jou in contact: 088 - 235 26 80

Jobomschrijving

De opdracht kan vastgelegd worden als je actief bent als zzp beveiligingsmonteur. Het liefst heb je ervaring met winkelverbouwingen en het seriematig ombouwen van retailketens. Je bent stressbestendig en zorgt als team dat de beveiligingsinstallatie tijdig opgeleverd kan worden. Bij sommige projecten moet een deel van de installatie nog verwijderd worden. Richting einde project kunnen de werkdagen lang worden en is het soms noodzakelijk dat je (tegen vergoeding) in de kost gaat.

  • aanleggen beveiligingsinstallatie
  • prefab kabelgoten plaatsen
  • kabel trekken en aansluiten
  • afmonteren en afwerken van de installatie

Heb je ervaring in de retailtechniek en ben je al langere tijd actief als beveiligingsmonteur, dan weet je waarschijnlijk precies wat er moet gebeuren. Mocht je toch meer informatie willen over de opdracht, in contact willen komen met de opdrachtgever, of jouw planning willen bespreken, dan kun je ons telefonisch bereiken op: 088 -235 26 80. Inschrijven via de website kan ook.

Lees meer+Toon compacte vacatureweergave-
Contactpersoon

Neem contact op voor meer informatie over deze job.

Micky Vijver, consultant 088-2352680
Wat is mijn reistijd?