Cover

ZZP Assemblage monteur / machinebouwer

Noord-Holland, Flevoland/Hilversum

  • Standplaats Hilversum
  • Werkweek 40 uur
  • Opdrachtnummer 14197
Over jouw rol

Voor de echte sleutelaar starten er op korte termijn opdrachten in de regio midden Nederland. Je bouwt mee aan aan machines en productielijnen die terug te vinden zijn in de food en non food industrie. Bij één opdrachtgever die actief is in de high-tech industrie kun je per direct aan de slag. Ben je allround machinebouwer opgeleid vanuit de metaal dan nodigen we jou uit om zo spoedig mogelijk te reageren. Maar ook voor de technisch specialist die zijn mannetje staat op elektro of mechanisch gebied is er ruimte bij de opdrachtgever

Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie over de opdrachten? Bel ons op, of meld je aan via onze website. We horen graag wie je bent en wat jouw wensen als ondernemer in de techniek zijn.

Jobomschrijving

Voor een succesvolle opdracht heb je voldoende ervaring nodig met sleutelwerk. Die ervaring heb je opgebouwd in de machinebouw, of in het technisch onderhoud. Er is ruimte voor echte bouwers, maar ook voor techneuten met een achtergrond in de metaalbewerking. De opdrachtgever zoekt daarnaast naar zzp'ers die de elektrotechnische aansluitingen en de besturingstechniek voor hun rekening kunnen nemen.

  • samenstellen van apparaten, machines en productielijnen op basis van werktekeningen
  • elektrotechnische werkzaamheden, monteren besturingspanelen
  • metaalbewerking, bouwen en monteren van constructiedelen
  • testen, demonteren en transportklaar maken
Lees meer+Toon compacte vacatureweergave-
Contactpersoon

Neem contact op voor meer informatie over deze job.

Arjan Elijzen, Vestigingscoördinator 088 - 235 26 80
Wat is mijn reistijd?