Cover

ZZP Assemblage monteur / machinebouwer

Flevoland, Noord-Holland/Almere

  • Standplaats Almere
  • Werkweek 40 uur
  • Opdrachtnummer 985
Over jouw rol

Connect ZZP Service bestaat uit een groep enthousiaste consultants met hart voor de techniek. We bieden een netwerk waarin expertise en voortgang van de opdrachten centraal staat. Voor ZZP ondernemers en opdrachtgevers is Connect ZZP Service het antwoord op de toenemende vraag naar de flexibele inzet van technische vakmensen.

Onze klanten – opdrachtgevers

Opdrachtgevers van Connect ZZP Service zijn bedrijven uit het MKB, (beursgenoteerde) multinationals en overheidsinstellingen.

Onze klanten – ZZP’ers

We werken voor starters en ervaren ZZP’ers en van ieder opleidingsniveau (van LO t/m TU). We zijn graag actief voor alle technici die zich als zelfstandig ondernemer durven te profileren.

Onze kenmerken

Techniek, marktkennis, gevarieerde opdrachten, heldere en transparante communicatie, snelle facturatie en voorfinanciering, hoge kwaliteitseisen en documentcontrole, maatwerk, professionele backoffice.

Jobomschrijving

Voor deze opdracht ben je actief als machinebouwer waarin een ruime mix van kennis en vaardigheden van je gevraagd wordt. Je leest zelfstandig de werktuigbouwkundige tekeningen, beschikt over gereedschaps- en materiaalkennis. Praktisch gezien kun je de machines bedraden en bekabelen en voer je de mechanische assemblage uit (o.a. pompen, lagers, aandrijving, pneumatische besturing). Kennis en ervaring met RVS metaalbewerkingen en laswerkzaamheden is een extra pluspunt.

Lees meer+Toon compacte vacatureweergave-
Contactpersoon

Neem contact op voor meer informatie over deze job.

Menno Limm 088-2352680
Wat is mijn reistijd?