Hoe gaat het nu met Evert?

Vorig jaar maakte Evert kennis met Connect ZZP-services en werd hij gevraagd of hij een project wilde uitvoeren op het gebied van scheepsrepartie en engineering. Ook zijn eigen opdrachten bracht hij destijds onder bij Connect ZZP-services. We gingen bij hem langs om te vragen hoe het met hem gaat.

Hoe ben je destijds bij Connect terechtgekomen Evert?

“Ik was op zoek naar een opdracht en kwam erachter dat Connect een ZZP-services had. Toen ben ik de website eens goed gaan lezen en bleek dat Connect veel voor ZZP’ers doet en dat vond ik interessant. Niet veel later had ik een opdracht!” Wat is voor jou het voordeel van Connect ZZP-service? “Het voordeel is dat ik weinig tijd kwijt ben aan administratie en ander voordeel is creditverzekering. Connect financiert de vordering. De week erna krijg ik direct 80% overgemaakt. Dus ik hoef niet lang te wachten op mijn inkomsten.”

Ik begreep dat je naast Mechanisch Engineer ook andere competenties hebt?

“Klopt! Ik ben klimmend boomverzorger en industrieel klimmer. Als industrieel klimmer ga je bijvoorbeeld naar constructies die ontoegankelijk zijn en daarbij klim je met volledige klimuitrusting. Vervolgens klim of daal je naar de plek waar je moet werken. Het komt van het alpinisten. Ik werk vanuit deze verschillende competenties (Mechanisch engineer en industrieel klimmer), omdat ik het leuk vind en ik kan zo mijn opdrachten spreiden. Op deze manier kan ik op verschillende manieren werk bij elkaar halen. Als ZZP'er ben je continue op zoek naar opportune kansen om te zorgen dat je werkportefeuille gevuld is.”

Zou je Connect ZZP-service aanraden aan andere ZZP'ers?

"Zeker, Connect ontlast je als ZZP'er waardoor jij je kunt focussen op je business. Ook zorgen ze voor minder risico's en dat je credit verzekerd is. Je kunt snel over je geld beschikken. Als eenpitter loop je natuurlijk het risico dat als je geld niet betaald wordt dat je ten onder gaat. Er zijn er heel wat die op die manier over de kop gaan. Connect ZZP-services is serieus een goede oplossing en biedt wat mij betreft 100% voordeel."

Gepubliceerd op: 27 januari 2017

Meer Nieuws