Succesduo Connect Roke Sidecar team uit elkaar

Connect Roke sidecar racing

Het succesvolle zijspan duo Kees Kentrop en Jeffrey Verhagen zijn uit elkaar. Het afgelopen weekeinde in Duitsland(Nurburgring) verliep voor het Connect Roke Racingteam niet goed.

Bakkenist Jeffrey Verhagen, die tijdens de trainingsweek in Val de Vienne ten val kwam en daar zijn hiel blesseerde, bleek helaas toch niet fit genoeg te zijn voor het zware wedstrijdwerk. Door dit veel te laat aan te geven na de eerste trainingsdag was de vaste invaller Danny de Haas niet meer op tijd om bij de wedstrijd op zaterdag en zondag aanwezig te zijn. Door deze situatie en omdat Jeffrey Verhagen zelf al had bedankt, besloot teambaas Kees Kentrop de samenwerking te beëindigen.

In Caroline Zimmerman vond Kees Kentrop een Duitse invaller. Tijdens de rode vlagsituatie in de wedstrijd op zaterdag blesseerde helaas ook deze jonge bakkeniste haar voet, waardoor een wedstrijd op zondag onmogelijk werd en het team naar huis kon. Met Jeffrey Verhagen behaalde het Connect Roke Racingteam haar 3e Nederlandse kampioenschap. Danny de Haas, die aanvankelijk reservebakkenist was zal het seizoen als vaste bakkenist van het Connect Roke team afmaken.

Door slechte resultaten in Hengelo en Nurburgring is de achterstand in het Nederlandse kampioenschap behoorlijk opgelopen. Ondanks alles is de sidecar met het nieuwe Kawasakiblok zeer veelbelovend. Dit bleek al op de Nurburgring waar hij vanaf de achterste startrij bij de eerste 3 wist te finishen.

Gepubliceerd op: 12 mei 2016

Meer Nieuws