Connect Roke sidecar racingteam weer Nederlands kampioen 2016

Connect Roke RacingOp deze laatste ONK wedstrijd van het jaar, op een op dat moment droog circuit van Assen, wist het team hun kampioenschap te prolongeren.
Het bijzondere van deze laatste race is dat het ook de laatste wedstrijd race van bestuurder Kees Kentrop was. Connect bedankt Kees daarom extra voor de prachtige race momenten van de laatste jaren.

Het Connect Roke Racing team heeft al 4 jaar op rij de Nederlandse titel niet meer afgestaan.
Begin van het seizoen 2016 werd bakkenist Jeffrey Verhagen die vorig jaar samen met Kees Nederlands kampioen werd, vervangen door de oud bakkenist van het team, Danny de Haas. Jeffrey Verhagen die daarna overgestapt was in een ander sidecar team is enige weken geleden helaas zwaargewond geraakt bij een zware crash op circuit van Oschersleben in Duitsland.

Op zondag 9 oktober is er weer de jaarlijks zijspan opstapdag. Geïnteresseerden kunnen die dag op een zijspan meerijden en hun interesse beoordelen. Deze dag vindt plaats op het circuit van Lelystad. Het Connect Roke Racingteam is daar ook bij aanwezig. Op www.dsra.nl vindt u meer informatie hierover. 

Connect Roke RacingConnect Roke Racing Gepubliceerd op: 4 oktober 2016

Meer Nieuws