Connect Roké Racing sportploeg van het jaar 2015

Connect Roké RacingVrijdagavond 22 januari werd tijdens de sportverkiezing De Ronde Venen in Mijdrecht bekend wie de winnaars waren in de categorieën sportman, sportvrouw, sporttalent en sportploeg en sportvrijwilliger van het jaar 2015. Ons team Connect Roké Racing was één van de drie genomineerden voor sportploeg van het jaar 2015.  

De ploeg van Connect Roké Racing bestaat uit Kees Kentrop en Jeffrey Verhagen en zij komen uit Mijdrecht (gem. De Ronde Venen). Zij maakten hierdoor kans op de titel "Sportploeg van het jaar 2015". Tijdens een gezellige bijeenkomst werd Connect Roké Racing, door hun indrukwekkende prestaties en het behalen van de titel Nederlands Kampioen 2015, uitgeroepen tot Sportploeg van het jaar 2015! 

Connect Roké Racing

Connect is, als hoofdsponsor, erg trots en feliciteert de ploeg met het behalen van deze prachtige titel. Met de nieuwe Kawasaki 998cc 2015 motor zal ook 2016 een succesvol jaar worden. Kees en Jeffrey zullen er alles aan doen om voor de vierde keer op rij de titel Nederlands Kampioen Sidecar Racing te behalen.

Gepubliceerd op: 25 januari 2016

Meer Nieuws