Connect on tour: EPCOR

Afgelopen donderdag zijn enkele medewerkers van Connect op bezoek geweest bij EPCOR. Dit mooie bedrijf, wat is gevestigd op Schiphol-Rijk, is al enkele jaren een goede opdrachtgever van Connect Amsterdam.  Zij zijn gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van Auxiliary Power Units (APU) en pneumatische componenten voor vliegtuigen. EPCOR is een organisatie met een unieke marktpositie. Kwaliteit, efficiency en klantgerichtheid zijn belangrijke kernwaarden binnen de organisatie.

Er zijn de afgelopen jaren ongeveer 25 uitzendkrachtenConnect EPCOR door Connect geleverd in diverse functies, zoals pneumatic mechanic, engineer elektronica, vliegtuigonderhoudsmonteur, APU engineer en logistiek medewerker. Een groot aantal uitzendkrachten is ondertussen overgenomen door EPCOR. Doordat er een aantal nieuwe consultants bij Connect zijn komen werken en de andere vestigingen van Connect ook ingezet worden bij een vacature-aanvraag, heeft EPCOR voor deze medewerkers een rondleiding gearrangeerd.

Er is tijdens dit bezoek weer gebleken dat er naast een goede technische kennis ook een juiste werkmentaliteit en persoonlijkheid aanwezig moet zijn bij de kandidaat.  Door de opdrachtgevers te bezoeken krijgen de medewerkers van Connect een goed inzicht in het bedrijf en de werkzaamheden. Hierdoor wordt er betrokkenheid gecreëerd bij de consultants en kunnen zij een goede match voor de opdrachtgever realiseren. 

Gepubliceerd op: 10 juni 2016

Meer Nieuws