Nederlands Sidecar kampioen Connect Roké Racing Team rijdt volgend jaar met Kawasaki

Connect RokeAfgelopen zondagmiddag 13 december was er feest bij Roké Motors in Mijdrecht: het Connect Roké Racing Team heeft dit jaar voor de derde keer op een rij de titel Nederlands Kampioen Sidecars binnengehaald en dat werd gevierd!

Rijder Kees Kentrop en bakkenist Jeffrey Verhagen, bijgestaan door hun fantastische team, wisten ook in 2015 de concurrentie voor te blijven met het LCR zijspan met Yamaha motor. Maar om het kampioenschap in 2016 te kunnen prolongeren is gekozen om van motor te wisselen. Kees Kentrop heeft de afgelopen weken tot in de kleine uurtjes gewerkt om de nieuwe motor op tijd ingebouwd te krijgen en met succes. Aan alle aanwezigen - het team, sponsors, familie, vrienden en belangstellenden – werd gistermiddag het zijspan gepresenteerd, voorzien van Kawasaki 998cc 2015 motor.

De verwachtingen van deze motor zijn hoog en men is dan ook zeer benieuwd naar de resultaten van de test volgende week. Hierover zullen we je in week 52 berichten. Connect zal ook in 2016 hoofdsponsor zijn van het Connect Roké Racing Team, waarvan Kees gisteren overigens bekend maakte na seizoen 2017 als rijder te stoppen. Maar zover is het nog lang niet. Eerst kijken we vol verwachting uit naar wat de test volgende week laat zien en dan wordt het echt testen op het circuit in Val de Vienne in maart 2016. Hoe dan ook: met een ongewijzigd ijzersterk team en een nieuwe motor belooft het weer een spannend seizoen te worden!

Connect Roke KawasakiConnect RokeGepubliceerd op: 14 december 2015

Meer Nieuws