Werkvoorbereider / planner (industrie)

Kandidaatreferentie: 38514
Vakgebied: Engineering & bedrijfsbureau
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: HBO|MBO|Vmbo
Regio's: Noord-Holland|Flevoland|Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Amsterdam|Connect - Wormerveer

Haroon is op zoek naar een nieuwe uitdaging als werkvoorbereider van een technische dienst binnen een industriële omgeving. Zijn voorkeur gaat er naar uit om te werken op een vaste locatie.

Hij is op dit moment al zeven jaar werkzaam bij dezelfde werkgever. Hij is daar begonnen als storingsmonteur E&I. Later heeft hij zich doorontwikkeld tot werkvoorbereider. Op het moment van zijn dienstverband studeerde hij aan de Hogeschool van Amsterdam waar hij na 1 jaar zijn diploma HBO E-Technology heeft behaald.

Naast ervaring als werkvoorbereider heeft hij ook werkervaring als engineer en dat met name op het gebied van proces automatisatie, werktuigbouw en E&I. Haroon is het meeste trots op een project dat hij heeft uitgevoerd in Afrika. Hij is daar betrokken geweest bij de opbouw van een geheel nieuwe fabriek. Hij is daar een jaar gebleven om deze fabriek te realiseren.

Haroon Heeft diverse cursussen en opleidingen gevolgd tijdens zijn carrière, dit om zichzelf te ontwikkelen. Hij is een vriendelijke en ambitieuze man. Bent u benieuwd naar wat zijn toegevoegde waarde is voor uw organisatie neem dan contact op met Connect.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Lars Haverbus
Lars Haverbus Toon telefoonnummer 088 - 235 26 66