Vliegtuigmonteur mechanisch

Kandidaatreferentie: 12567
Branches: Luchtvaart
Vakgebied: Transport en zwaar materieel|Assemblage- en machinebouw
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Flevoland|Noord-Holland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Almere|Connect - Amsterdam|Connect - Wormerveer|Connect - Zwolle

Deze kandidaat is een zeer ervaren techneut die zich ontwikkeld heeft op meerdere vlakken. Mechanisch is hij het sterkst, maar hij heeft ook ervaring met hydrauliek en elektrotechniek.

Tijdens zijn laatste dienstverband heeft hij gewerkt aan nieuwbouw en revisie van onderdelen voor vliegtuigen en helikopters. Hij heeft hier te maken gehad met het testen van hydraulische onderdelen, opbouwen van nieuwe onderdelen, het werken volgens (elektrische schema's), in en uitbouwen van diesel motoren en het bewerken van verschillende soorten plaatwerk.

Daarvoor heeft hij gewerkt als vliegtuigonderhoudsmonteur en was hij verantwoordelijk voor het onderhouden van verschillende type vliegtuigen. Hier deed hij onderhoud aan motoren en verving hij onderdelen in de cockpit. Naast het onderhoud en de vervanging van onderdelen kwamen hier ook veel soorten tests bij kijken.

Op dit moment is hij op zoek naar een uitdagende baan in de machinebouw! Heb je deze plek beschikbaar? Dan breng ik je graag in contact met deze techneut.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Connect Almere Toon telefoonnummer 088 - 235 26 40