Tester

Kandidaatreferentie: 36974
Branches: Machine- en apparatenbouw
Vakgebied: Assemblage- en machinebouw
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Gelderland|Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort|Connect - Utrecht|Connect - Zwolle

Een zeer vaardige technicus met veel ervaring in de elektrotechniek is na een tijdelijke klus op zoek naar een nieuwe uitdaging!

Hij heeft ervaring met het testen van machines en is bekend met het bouwen van paneelkasten voor diverse doeleinde. Zo heeft hij bijvoorbeeld sorteermachines gebouwd. Zijn werkzaamheden bestonden o.a. uit het inregelen en afstellen van de sensoren en het instellen van de software voor de machines. Denk bijvoorbeeld ook aan testen en het oplossen van storingen. Verder kan hij machines bekabelen en finale testen uitvoeren.

Elektrische schema’s lezen is voor hem geen probleem en hij heeft ook ervaring met het bouwen van nieuwe machines. Als hij zijn kennis zou moeten onderverdelen zou hij er elektrotechnisch met kop en schouders boven uitsteken. Zijn mechanische, hydraulische en pneumatische kennis omschrijft hij als basis. qua elektro heeft hij vooral ervaring met zwak- en middenstroom.

Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging in de machinebouw. Hij vind het mooi om machines te bouwen en vervolgens te testen.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.