Tekenaar Elektrotechniek

Kandidaatreferentie: 27599
Branches: E-installatiebedrijven
Vakgebied: Engineering & bedrijfsbureau|Assemblage- en machinebouw
Functieniveau: Startfunctie (weinig ervaring)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Utrecht|Flevoland
Rijbewijs: Nee
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Almere|Connect - Amersfoort|Connect - Utrecht

Deze junior tekenaar heeft sinds 2 jaar zijn middenkader engineering niveau 4 (technicus) afgerond. Hij heeft 2 verschillende stages gelopen bij installatiebedrijven uit de beveiligingstechniek. Hier was hij verantwoordelijk voor het installeren + programmeren van beveiligings- en brandmeldinstallaties.

Daarnaast heeft hij 2 jaar ervaring op het gebied van elektronica assemblage. In deze baan kreeg hij te maken met taken als solderen (printplaat niveau), kalibreren en het werken met een SMD machine. Momenteel werkt hij meer richting de paneelbouw zoals het bouwen van schakelkasten. Overigens gaat dit bedrijf verhuizen en is de grotere reisafstand voor hem niet te overbruggen.

Giovanni kan tekeningen lezen en heeft ervaring met Stabicad en Autocad (simulaties). Zo nu en dan haalt hij thuis ook zijn eigen printers en elektronica uit elkaar om vervolgens weer in elkaar te zetten. Hij is nu op zoek naar een functie als tekenaar aangezien het assemblage werk hem onvoldoende uitdaagt.

We hebben erg positieve referentie over Giovanni mogen ontvangen. Zeker zijn huidige werkgever vindt het enorm jammer dat Giovanni niet mee verhuist.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.