Technical sales engineer

Kandidaatreferentie: 29214
Branches: Scheepsbouw
Vakgebied: Engineering & bedrijfsbureau | Overig
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: HBO
Regio's: Overijssel | Flevoland | Gelderland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: 2 maanden opzegtermijn
Dienstverband: Vast
Vestiging Connect: Connect - Almere | Connect - Amersfoort

Wij hebben een technical sales engineer beschikbaar die op zoek is naar een uitdaging in de maritieme sector, in de consumentenproducten of bij defensie. Met een aantal mooie diploma’s op zak, zoals MBO werktuigbouwkunde niveau 4 en HBO Industrieel Product Ontwerpen is hij voornamelijk vanuit praktijkervaring (in functies als constructiebankwerker/lasser) doorgegroeid. Momenteel is hij aan de slag als concept engineer!

Hij ontwikkelt graag nieuwe producten door middel van tekeningen of het maken van prototypes. Verder begeleidt hij projecten met een brede veelzijdigheid aan producten. 2/3D tekenwerk is geen enkel probleem en ook de werkvoorbereiding gaat hem makkelijk af. Dit is niet wat hij fulltime wil doen, maar het zou wel onderdeel kunnen zijn van zijn functie.

Hij spreekt vloeiend Nederlands, Duits en Engels en heeft hij veel ervaring met programma’s als Solidworks, Inventor en Auto-Cad.

Deze kandidaat heeft een opzegtermijn van twee maanden maar staat altijd open voor een kennismakingsgesprek mocht de functie uitdagend genoeg zijn. Hij woont in de omgeving van Nunspeet en houdt voor een mooie baan rekening met 45 minuten reistijd.