Servicemonteur

Kandidaatreferentie: 36710
Branches: Houtbewerking
Vakgebied: Service en onderhoud (WTB)|Bouw
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per 1 februari
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Almere|Connect - Amersfoort|Connect - Utrecht

Deze kandidaat is een representatieve en enthousiaste man die op zoek is naar een uitdaging als servicemonteur in de buitendienst (mechanisch, elektrisch en/of IT gerelateerd).

De afgelopen 15 jaar heeft hij parttime een eigen internetbedrijf gehad waar hij o.a. websites en webapplicaties ontwikkelde voor klanten. Daarnaast werkt hij sinds 2004 parttime bij een doe-het-zelf bedrijf als winkelmedewerker en installatiemonteur. Hier was hij verantwoordelijk voor probleemoplossingen voor klanten, producten op maat maken (veelal hout), uiteenlopend klein onderhoud bij klanten thuis, IT ondersteuning en contact met leveranciers houden.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de ICT als programmeur in combinatie met een meer fysieke en afwisselende baan bij een doe-het-zelfzaak, is hij op zoek naar een functie waar hij beide kan combineren.

Deze kandidaat gaat in 2020 starten met een basiscursus elektro en wil zijn technische kennis graag nog verder verbreden door het volgen van producttrainingen en NEN cursussen.

Verder heeft hij geen moeite met lange reizen en eventuele storingsdiensten. Het betreft een fysiek fitte man die beschikt over technisch inzicht en een brede gereedschapskennis.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.