Servicecoördinator / teamleider

Kandidaatreferentie: 36098
Vakgebied: Engineering & bedrijfsbureau|Overig
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Gelderland|Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort|Connect - Utrecht

Michel is op zoek naar een afwisselende en verantwoordelijke baan als service coördinator. Het is een man die goed weet wat hij wilt en daar ook naar handelt. Tijdens ons gesprek kwam hij als een zeer stabiele kandidaat op mij over.

De afgelopen jaren heeft hij veel werk verricht als service coördinator zo kwam hij bij een bedrijf te werken waar de jaren voor zijn komst een enorme achterstand was veroorzaakt op het gebied van administratie. Michel heeft binnen 4 maanden dit weer op de rit gekregen samen met zijn team. Hierin komt duidelijk naar voren dat hij goed kan aansturen, graag de leiding neemt en flink doorwerkt.

Verder heeft hij een team van engineers aangestuurd en analyseerde hij storingsmeldingen. daarnaast plande hij monteurs en preventief onderhoud in. Ook inkoop en werkinstructies up-to-date houden vielen binnen zijn takenpakket.

Bent u op zoek naar een service coördinator met leidinggevende capaciteiten die het team kan motiveren en aansturen? Dan is Michel een geschikte kandidaat!

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.