Senior logistiek planner

Kandidaatreferentie: 31307
Branches: Metaalindustrie
Vakgebied: Engineering & bedrijfsbureau
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Utrecht | Gelderland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: 1 maand opzegtermijn
Dienstverband: Vast
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort

Ingrid is senior planner voornamelijk in de logistieke sector. Het inplannen van werkopdrachten, personeel, materiaal en transport voor de productieafdelingen is haar hoofdtaak. Verder stelt ze rapportages op, en geeft adviezen op het gebied van structuur en procedures. Daarnaast levert ze een grote bijdrage aan het verbeteren van kwaliteit en financiën en monitort ze afspraken.

Collega’s en nieuw personeel opleiden, inwerken en begeleiden doet ze graag. Ze staat er dan ook voor open om een leidinggevende rol te vervullen. De bij het werk horende urenregistraties, facturatie en afhandelingen van administratieve zaken zijn voor Ingrid volledig bekend.

Communicatief is ze erg sterk doordat ze continu contact moet houden met veel verschillende afdelingen en contactpersonen. Daarnaast heeft ze verstand van een groot aantal automatiseringssystemen en heeft ze nieuwe software altijd snel onder de knie.

Kortom: Heeft u een vacature op de afdeling planning? Ingrid vult deze met het grootste plezier in en zorgt ervoor dat alles zeer nauwkeurig is gepland en administratief goed op rolletjes loopt.