Paneelbouwer

Kandidaatreferentie: 37690
Branches: Paneelbouw
Vakgebied: Elektrotechniek|Assemblage- en machinebouw
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO-3
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Nee
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Utrecht

Simon is op zoek naar een baan als assemblagemonteur. Simon heeft zowel een elektrotechnische als een mechanische achtergrond.

Hij werkt momenteel als huismeester waar hij kleine klusjes doet voor 3 woongebouwen, maar hij wil graag weer aan de slag als assemblagemonteur. Voor het werk als huismeester heeft hij 15 jaar gewerkt als relais- en paneelbouwer. Hij hield zich bezig met het solderen van contacten, meten/ samenstellen van relais en zelfstandig bouwen van panelen.

Daarvoor werkte hij als elektromonteur in de nieuwbouw. Daar waren de werkzaamheden kabels trekken, monteren van stopcontacten, verlichting ophangen en stoppenkasten gemonteerd. Ook heeft hij operators-werkzaamheden gedaan.

Simon kan tekening lezen en is in zijn vrije tijd ook veel bezig met elektronica. Een van zijn hobby's is het ontwerpen, zelf bouwen en aanpassen van audioapparatuur waar hij onderdelen vervangt en repareert. Dit doet hij ook op componenten niveau.

Zijn referent omschrijft hem als een sociaal, betrouwbaar en vriendelijk persoon die hard werkt en goed in de omgang is.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Hung Nguyen
Hung Nguyen Toon telefoonnummer 088 - 235 26 60