Onderhoudsmonteur

Kandidaatreferentie: 35721
Vakgebied: Service en onderhoud (WTB) | Overig
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Utrecht

Darren heeft afgelopen jaar zijn middenkader engineering werktuigbouwkunde niveau 4 opleiding afgerond en is op zoek naar een uitdaging als monteur of engineer in de techniek.

Momenteel werkt Darren als TD’er waar hij verantwoordelijk is voor het onderhouden van spuitgietmachines en de randapparatuur hiervan. Hij kan zo’n machine vanaf een kaal frame opbouwen; inclusief het leidingwerk.

Verder kan Darren CNC programmeren en conventioneel draaien en frezen. Hydraulisch heeft hij ervaring met o.a. cilinder, koppelingen, ventielblokken, schema’s lezen en checks uitvoeren op lekkage + drukopbouw en sluitingskracht. Pneumatisch kan hij schema’s lezen. Elektrotechnisch heeft hij alleen theoretische kennis + kabels aansluiten. Qua Besturingstechniek heeft hij theoretische kennis van PLC’s en kan hij schema’s lezen.

Darren heeft een voorliefde voor vliegtuigen maar vind voertuigen en motoren ook erg interessant. Darren gaat per september een HBO studie richting Werktuigbouwkunde volgen en zou dit graag willen combineren met een leuke baan voor ongeveer 24 uur in de week. Op zaterdagen werken is voor Darren geen probleem.