Onderhoudsmedewerker elektronica

Kandidaatreferentie: 40348
Vakgebied: Service en onderhoud (WTB)
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO-3
Regio's: Zuid-Holland|Noord-Brabant
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: 1 maand opzeg
Vestiging Connect: Connect - Amsterdam|Connect - Rotterdam

Erik komt oorspronkelijk uit de ICT en na een uitstapje naar leerlingen- en ouderenvervoer, wordt hij toch weer richting de techniek getrokken.

Van 1998 tot 2002 heeft Erik als trainer binnen de ICT gewerkt. Zo gaf hij trainingen Microsoft, Linux en Netware voor een trainingsbureau, waarvoor hij ook de servers beheerde. Daarnaast zorgde hij voor de verstrekking van de benodigde hard- en software.
In 2002 maakte hij de overstap naar docent ICT op een mbo. Hier gaf hij les aan niveau 3 en 4 leerlingen op het gebied van Microsoft, Unix en hardware. Ook beheerde hij de schoolserver.

Van 2004 tot 2011 heeft Erik als teamleider bij een telecombedrijf gewerkt, waar hij verantwoordelijk was voor ongeveer 25 agents van de technische helpdesk. Met hen zorgde hij ervoor dat technische storingen bij klanten snel opgespoord en verholpen werden. Later heeft hij dit ook bij een andere telecomprovider gedaan, waar hij ook verantwoordelijk was voor de planning en rapportage van ongeveer 125 monteurs in de buitendienst. Door regelmatig met deze monteurs mee te gaan, heeft hij veel geleerd over het oplossen van storingen. Erik spoort storingen op met een multimeter om vervolgens het probleem op te lossen door het te repareren of het onderdeel te vervangen.

Erik heeft veel ervaring met VoIP-systemen, netwerken en Novell-besturingssystemen. Hij is enthousiast en leergierig, wat ook blijkt uit de certificaten die hij heeft weten te behalen.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Hung Nguyen
Hung Nguyen Toon telefoonnummer 088 - 235 26 60