Monteur technische dienst

Kandidaatreferentie: 38995
Vakgebied: Service en onderhoud (WTB)
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: Vmbo
Regio's: Flevoland|Overijssel
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Almere|Connect - Zwolle

Jacob is een eerste monteur technische dienst met ruim vijf jaar werkervaring. Hij heeft altijd in de dagdienst gewerkt en dit heeft ook zijn voorkeur. Hij is woonachtig in Emmeloord en bereid om 30 kilometer per dag te reizen.

Hij heeft ervaring met het oplossen van storingen, plegen van onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan zowel elektrische als mechanische onderdelen. Qua elektrische onderdelen kreeg hij o.a. te maken met frequentieregelaars, bekabeling, sensoren etc. Hij was zowel verantwoordelijk als voor de sterkstroom als zwakstroom installaties.

Qua mechanische onderdelen had hij te maken met: cilinders, motoren, slangen, lassen(MIG/MIG/TIG). Tevens heeft hij ook gewerkt aan hydraulische en pneumatische machines en onderdelen bij deze werkgevers. Tot slot heeft hij ervaring opgedaan met PLC systemen.

Gezien de reorganisatie bij zijn laatste werkgever, is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de dagdienst als monteur technische dienst. Mocht u deze topper kunnen gebruiken, neem dan contact met ons op!

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Danny de Boer
Danny de Boer Toon telefoonnummer 088 - 235 26 40